X
robinet-apa9

ACTUALIZARE Avarie majoră la rețeaua de apă. Furnizarea a fost reluată în parametri normali

Actualizare:

Reprezentanții Apă Canal anunță că în jurul orei 20:00 avaria a fost remediată iar furnizarea apei a fost reluată în parametri normali.

Știre inițială:

O conductă de transport a cedat duminică dimineața în zona Ștrand, producând perturbări importante în alimentarea cu apă a mai multor cartiere.

Apă Canal Sibiu SA anunță că din cauza unei avarii produse la conducta de transport DN 800, în zona străzii Maramureșului din Sibiu, se va înregistra o puternică reducere a presiunii apei în cartierele: Ștrand I si II, Lazaret, Reșița, Gușterița, zonele Lupeni, Oțelarilor, Ștefan cel Mare ( blocuri ), Zona Industrială Est, zona cuprinsă în perimetrul Șoseaua Alba Iulia – Turismului – Neculce – Malului, precum și în Orașul de Jos (Piața Cibin, Turnului, 9 Mai, Constituției, Piața Gării, Regele Ferdinand, Uzinei, Parcul Tineretului, Hermann Oberth, Fabricii).

”În funcție de consum, există posibilitatea ca în unele zone consumatorii să rămână fără apă. La dispoziția acestora, Apă Canal Sibiu SA a pregătit o autospecială cu apă menajeră ce se va deplasa la solicitările primite prin Dispecerat”, au transmis reprezentanții societății.

La fața locului se intervine pentru remedierea avariei estimându-se că lucrările vor fi încheiate în jurul orei 24,00.

Apa Canal Sibiu SA își cere scuze tuturor consumatorilor afectați de situația ivită independent de dorința sa.

Relații suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact