Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
4°C

ACTUALIZARE VIDEO. Trafic blocat total pe DN14. Șoferul a adormit la volan

ACTUALIZARE VIDEO. Trafic blocat total pe DN14. Șoferul a adormit la volan

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui accident care s-a petrecut în această dimineață pe DN14, la intrare în Șaroș pe Târnave. Șoferul ar fi adormit la volan.

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact emoțional:

Actualizare 11:46. Pentru scoaterea din mașină a uneia dintre persoanele implicate în accident a fost nevoie de descarcerare, arată cpt. Cristina Criveanu, din partea ISU Sibiu. Toate cele trei persoane au fost transportate la spital. Este vorba de șoferul de 52 de ani și doi tineri de 22 și 24 de ani, relatează IPJ Sibiu.

Traficul se desfășoară alternativ.

accident saros

Actualizare 11:20. Potrivit IPJ Sibiu, se pare că șoferul în vârstă de 52 de ani, în timp ce conducea pe direcția Sighișoara-Mediaș, ar fi adormit la volan, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Șoferul și unul din cei doi pasageri au fost răniți și sunt transportați la spital, arată sursa citată.

Traficul este blocat în continuare.

Știre inițială. Traficul a fost blocat total pe DN14, la kilometrul 67, în urma unui accident în care a fost implicat un singur autoturism, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului intervin un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD. Potrivit cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, e posibil să fie două victime.

Știre în actualizare. 

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

toponimie

Acum 5 ani

Tanti Cristina, îmi cer scuze dar trebuie sa va spun că localitatea se numește chiar Șaroș pe Târnave, astfel că virgula din titlu nu are sens, adica nu este vorba despre o localitate Șaroș aflată pe Târnave. A se consulta Wikipedia, multumesc de înțelegere
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus