X
bc839433-352a-4daf-a35b-753844419b66

FOTO – Noapte grea pentru pompierii sibieni

Pompierii sibieni au intervenit noaptea trecută pentru a stinge două incendii, în Cisnădie și Stejărișu.

Conform ISU Sibiu, pompierii au intervenit în cursul nopții trecute în localitatea Cisnădie, strada Lungă, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Sibiu, împreună cu SVSU Cisnădie, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj, din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric.

”Au ars astfel, garajul, afectând o mică parte din acoperișul casei, precum și garajul de la proprietate vecină și acoperișul unei filigorii de la o altă proprietate vecină. Incendiul a fost lichidat în timp de aproximativ o oră, pompierii reușind limitarea efectelor acestuia, astfel că nu s-a extins la restul proprietăților”, spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

055c22e3-11f6-4258-80ea-21cdb2147f46

De asemenea, pompierii sibieni au intervenit cu o autospeciala de stingere cu apă și spumă în localitatea Stejărișu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească de aproximativ zece metri pătrați.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact