Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Astăzi urlă sirenele. Nu vă alarmați, e doar un test!

Astăzi urlă sirenele. Nu vă alarmați, e doar un test!

Astăzi, începând cu ora 10.00, va avea loc un nou exercițiu “Miercurea Alarmelor”.

Sirenele din țară vor emite semnalul „Alarmă aeriană”, care are rolul de prevenire a populației civile asupra apariția pericolului.

În imagine sunt prezentate măsurile pe care trebuie să le realizeze cetățenii într-o situație reală, care impune declanșarea sistemului de alarmare a populației.

WhatsApp Image 2019-01-09 at 09.02.14

Începând cu luna august a anului 2017, IGSU desfășoară exerciții de alarmare în prima zi de miercuri din fiecare lună, destinate testării mijloacelor tehnice existente la nivel național și îmbunătățirii timpului de reacție al autorităților în situații speciale de urgență.

”Asigurăm opinia publică asupra necesității și utilității derulării permanente a acestor antrenamente lunare”, transmit autoritățile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus