Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Noua gafă marca Viorica Dăncilă: România a „devastat” Franța, Germania și Italia

Noua gafă marca Viorica Dăncilă: România a „devastat” Franța, Germania și Italia

În debutul ședinței de Guvern de astăzi, premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă în timp ce-și citea discursul. Aceasta a afirmat că România „devastează” state puternice la capitolul exporturi, însă s-a corectat imediat.

„România a înregistrat o majorare a exporturilor cu 9,2%, în timp ce la nivelul celor 28 de state membre, exporturile au crescut doar cu 5,3%. România se situează pe locul 7 în ceea ce priveşte dinamica exporturilor totale, devastând... devansând state puternice precum Franța (4,6%), Germania (4,1%) și Italia (3,8%)”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ședința de azi a fost prima din acest an și prima în noua calitate a Executivului de coordonator al întregului proces de exercitare a președinției Consiliului Uniunii Europene.

Tot în discursul său, Dăncilă s-a lăudat că „preluarea președinției are loc în contextul în care România a înregistrat în anul 2018 o creștere economică ridicată și sustenabilă”. Preierul s-a referit la volumul producției industriale care „a crescut cu 4%, față de aceeași perioadă a anului trecut”, la majorarea cifrei de afaceri din industrie cu 12,9%. la creșterea exporturilor, la faptul că „șomajul a ajuns la minime istorice” etc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Bulibashka

Acum 5 ani

Bai frate. Prima oara cand spune adancila adevarul. Intr-adevar, votantii pesede, aia cu fuste colorate, bronzati si cu burti umflate au devastat Europa
Raspunde

rammstein

Acum 5 ani

si voi mai ziceti ca sunteti in europa??...v-a facut de rusine peste tot...tara de analfabeti si hoti...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

feminista

Acum 5 ani

Cred ca sunt unii care numai greselile le vaneaza. dar ce-a realizat? Doamna, invatati-va lectia mai temeinic ca sa nu mai fiti piatra de poticnire pt. toti moflujii. Sunteti f. eleganta. Unele doamne simandicoase ar putea lua exemplu de la dvs.
Raspunde

Toma

Acum 5 ani

Stati linistiti!A deranjat doar pe cunoscatorii limbii romane!Printre politicienii actuali sunt putini care-i cunosc tainele iar in Consiliul Uniunii Europene nu-i nici unul!Este mai rau daca ai tentative de a conversa in alte limbi cunoscute de mai multi!Stiti episodul Olgutei,care a "incercat" o engleza care i-a dus la disperare pe auditori;s-a intamplt peste ocean si este caz adevarat! @feminista-Da,doamna Dancila este eleganta,insa nu pentru asta a fost numita prim ministru!Daca eleganta era singurul criteriu,puteau alege si numi pe una din modelele lui Botezatu,care,oricum sunt mai tinere!
Raspunde

Gafa Natiunii Ratate

Acum 5 ani

Romanii.... in 2019 vorbsesc despre PSD si Viorica. E terminata totalmente tara asta de carton.
Raspunde

Niko Leta

Acum 5 ani

Radeti voi .... da doamna VIORICA va pune pe toti la colt ! si bine face !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus