X
dancila

Noua gafă marca Viorica Dăncilă: România a „devastat” Franța, Germania și Italia

În debutul ședinței de Guvern de astăzi, premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă în timp ce-și citea discursul. Aceasta a afirmat că România „devastează” state puternice la capitolul exporturi, însă s-a corectat imediat.

„România a înregistrat o majorare a exporturilor cu 9,2%, în timp ce la nivelul celor 28 de state membre, exporturile au crescut doar cu 5,3%. România se situează pe locul 7 în ceea ce priveşte dinamica exporturilor totale, devastând… devansând state puternice precum Franța (4,6%), Germania (4,1%) și Italia (3,8%)”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ședința de azi a fost prima din acest an și prima în noua calitate a Executivului de coordonator al întregului proces de exercitare a președinției Consiliului Uniunii Europene.

Tot în discursul său, Dăncilă s-a lăudat că „preluarea președinției are loc în contextul în care România a înregistrat în anul 2018 o creștere economică ridicată și sustenabilă”. Preierul s-a referit la volumul producției industriale care „a crescut cu 4%, față de aceeași perioadă a anului trecut”, la majorarea cifrei de afaceri din industrie cu 12,9%. la creșterea exporturilor, la faptul că „șomajul a ajuns la minime istorice” etc.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  feminista

  Cred ca sunt unii care numai greselile le vaneaza. dar ce-a realizat? Doamna, invatati-va lectia mai temeinic ca sa nu mai fiti piatra de poticnire pt. toti moflujii. Sunteti f. eleganta. Unele doamne simandicoase ar putea lua exemplu de la dvs.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Stati linistiti!A deranjat doar pe cunoscatorii limbii romane!Printre politicienii actuali sunt putini care-i cunosc tainele iar in Consiliul Uniunii Europene nu-i nici unul!Este mai rau daca ai tentative de a conversa in alte limbi cunoscute de mai multi!Stiti episodul Olgutei,care a “incercat” o engleza care i-a dus la disperare pe auditori;s-a intamplt peste ocean si este caz adevarat!
  @feminista-Da,doamna Dancila este eleganta,insa nu pentru asta a fost numita prim ministru!Daca eleganta era singurul criteriu,puteau alege si numi pe una din modelele lui Botezatu,care,oricum sunt mai tinere!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact