X
iarna-gheata-zapada-1

Bărbat internat la Spitalul Județean Sibiu, după o căzătură pe gheață

Un sibian a fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, după ce a căzut pe gheață și a ajuns la urgențe cu fractură de femur. 

Zece persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu în ultimele 24 de ore, în urma căzăturilor pe gheață. Dintre acestea doar un bărbat a rămas internat.

„În perioada 09.01 – 10.01.2019 ora 8:00, la UPU Sibiu au ajuns zece persoane în urma unor căzături pe gheață.  Pacienții au vârste cuprinse 21 și 63 ani și sunt șapte bărbați și trei femei. Un bărbat de 60 de ani, diagnosticat cu fractură de femur cu deplasare a fost internat în cadrul Secției Clinice Ortopedie. Restul pacienților au plecat cu recomandări medicale”, relatează Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

De la începutul sezonului rece și până în prezent, 82 de persoane s-au prezentat la UPU Sibiu ca urmare a căzăturilor pe gheață, arată sursa citată.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact