X
tursib ISU ambulanta

Deces în Tursib. O persoană a murit în timp ce mergea cu autobuzul

O persoană de 64 de ani a intrat în stop cardio respirator în această după-amiază într-un autobuz. Medicii nu au mai putut face nimic.

Actualizare. Se pare că era vorba despre un bărbat care a fost găsit pe strada Țiglari într-un autobuz Tursib.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit în municipiul Sibiu, pe strada Țiglari, în sprijinul echipajului Saj Sibiu, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat în vârstă de 64 de ani, găsit, într-un autobuz, în stop cardio-respirator. Din păcate, manevrele de resuscitare efectuate de către cele două echipaje medicale de urgență nu au mai putut salva pacientul, medicul constatând decesul acestuia”, anunță cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Știre inițială. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu, bărbatul a fost găsit în stop cardio respirator. Primii ajunși la fața locului au fost salvatorii de pe ambulanță, mai apoi fiind solicitat și un echipaj cu medic și ambulanța SMURD C, arată Liliana Blaga, purtător de cuvânt al SAJ Sibiu.

Din păcate omul nu a putut fi salvat.

Știre în actualizare.

Foto: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact