Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Sabotajul marca Iohannis continuă să facă rău României (CP)

Sabotajul marca Iohannis continuă să facă rău României (CP)

România trăiește, astăzi, o zi istorică, preluarea oficială a Președinției Consiliului Uniunii Europene, o zi care va marca țara noastră pe harta Europei. Acest eveniment este un prilej de bucurie pentru toți românii, dar și o ocazie de care Werner Iohannis profită pentru a-și pune în aplicare planul de sabotare a intereselor țării noastre.

În timp ce Guvernul se ocupă de primirea oficialilor europeni care sosesc astăzi în România, Iohannis face un spectacol aberant motivând, după aproape 2 luni, de ce a refuzat propunerile de miniștri la Transporturi și la Ministerul Dezvoltării. Pe lângă faptul că se joacă de-a președintele țării, Iohannis face tot ce-i stă în putere să pună România într-o lumină proastă în ochii oficialilor europeni.

Ceea ce nu înțelege Werner Klaus Iohannis este că acest blocaj iresponsabil pune România în ipostaza unui stat neserios. Preluarea Președinției Consiliului UE este o oportunitate pentru România în ceea ce privește consolidarea relațiilor cu statele membre și este o ocazie ca țara noastră să demonstreze că poate fi o voce la masa deciziilor Europei.

Propunerile de minștri ale premierului României au fost legitime, iar Iohannis inventează motive pentru a-și justifica sabotajul invocând articole de lege fără nicio legătură cu realitatea. Iohannis nu are altă ocupație la Cotroceni decât să ticluiască planuri prin care să împiedice Guvernul să facă bine românilor.

Cerem lui Werner Klaus Iohannis să înceteze imediat aceste acțiuni defăimătoare la adresa României și să respecte Constituția țării. Miniștrii Transporturilor și Dezvoltării sunt doi pioni importanți în susținerea și soluționarea dosarelor din cadrul Presedinției Consiliului UE, așadar, acest președinte-sabotor trebuie să se oprească din a mai lucra împotriva cetățenilor acestei țări.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

Jimy

Acum 5 ani

Nu uitați să trageți apa după ce citiți articolul.
Raspunde

Ion drujba

Acum 5 ani

Astia de la pesede doar rumegus au prin cap
Raspunde

John Strong

Acum 5 ani

Tare limitat trebuie sa fii sa te mai uiti in gura pesedeului. Lozinca aia "ciuma rosie", deja jigneste ciuma.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

scepticul

Acum 5 ani

Gura pacatosului adevar graieste... vai de noi cu UE de gat... Veti vedea ce va mai fi... Toate marfurile din comunitate care ajung la noi poarta inscriptia> pentru Europa Centrala si de Est. Asta nu va spune chiar nimic, domnilor democrati?
Raspunde

Marian

Acum 5 ani

Cine a dat comunicatul asta? Nu vad nici un citat, nici un nume acolo in afara de cel al presedintelui. E scris de cineva de la TS cumva din ambitie persoanala? Sa stim cum catalogam site-ul asta de stiri.
Raspunde

Toma

Acum 5 ani

Nu Iohannis face rau Romaniei!Dimpotriva,el are toate usile deschise in Europa si in lume!De ce nu-l comparati doar cu Dragnea?Credeti ca absenta lui de la sedinta inaugurala de la Bucuresti a preluarii presedintiei consiliului UE face cinste Romaniei?Eu cred ca este cel mai mare gest de nepasare,batjocura,dispret,sfidare si nesocotire a valorilor europene!
Raspunde

Sebastian Florin

Acum 5 ani

CP, adica articol platit, un fel de comunicat de presa, numai bun de sters la gura un PSDist
Raspunde

Andrei

Acum 5 ani

Le reamintesc comentatorilor ca Iohannis in 2009 a fost propus premierul lui Mircea Geoana Psd,numai ca nu a reusit Geoana presedinte!PSD din punct de vedere politic e bine structurat si va mai ramane ani multi la guvernare!
Raspunde

Mucles psd

Acum 5 ani

Saracu geana. Un pesedist cu ceva bun simt. L-au cutitat rapid la partid si au scos hienele in fata. Vezi dragnea, niculaie, iordache, olgutza, niculici, trifi etc. Latrai la comanda, slugi ascultatoare. Psd e o groapa cu cadavre ambulante. O sa fuga toti ca sobolanii dupa urmatoarele alegeri. Sa vezi atunci destinatii brazilia, Madagascar, thailanda, vanuatu, fiji, Sri Lanka ca au de unde pesedacii astia cinstiti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus