X
autobuze noi Tursib traseu (12)

Tursib organizează o tombolă pentru călătorii fideli

Tursib organizează o tombolă în scopul fidelizării utilizatorilor transportului public local, transmit reprezentanții companiei.
Campania se va desfăşura în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2019. Poate participa la tombolă orice client Tursib care a achiziţionat abonamente cu preţ întreg, valabile în interiorul Municipiului Sibiu, pe toată perioada concursului, fără întrerupere.
Înscrierea în campanie se va face în perioada 09 – 18.12.2019, iar câştigătorii vor fi desemnaţi în data de 19.12.2019.
Vor fi premiaţi 12 clienţi fideli Tursib, cu premii constând în: 1 laptop, 2 telefoane mobile, 3 abonamente Tursib valabile 6 luni şi 6 abonamente lunare.
Regulamentul tombolei va fi disponibil pe site-ul www.tursib.ro şi la sediul societăţii din Sibiu, str. Munchen, nr.1, biroul marketing.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Inspectorul Javert

    Ar trebuii să vă organizați pe voi şi să lăsați vrăjelile de … .Mi-ați tras țeapă de nenumărate ori dimineață la ora 6 cu autobuzul nr.1(care venea mai târziu cu 20 min.) când din cauza voastră am întârziat la servici.Firmă de două parale ce sunteți!!! Voi împreună cu primarul dormitor al Sibiului căruia nu-i pasă de traficul infernal din oraş .Acum o lună dupămasa pe la ora 17 am făcut o jumătate de oră cu autobuzul 11, de la Ambient până la podul Cibin.Stimată doamnă Fodor ,aştept cu nerăbdare alegerile !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact