X
caine ISU

VIDEO Un câine a fost salvat din apele îngheţate ale Someşului de pompierii dejeni

Pompierii dejeni au reuşit să salveze un câine din apele îngheţate ale Someşului, care rămăsese captiv în gheaţă, în dreptul localităţii Petreşti.

Conform ISU Cluj, cel mai probabil gheaţa a cedat în momentul când animalul a încercat să traverseze râul şi acesta a fost prins în golul creat.

“Oamenii de la casele din apropiere au auzit schelălăitul câinelui şi au încercat să ajungă la el folosind o barcă de agrement (gonflabilă). Barca de o persoană s-a spart la contactul cu gheaţa tăioasă şi numai o minune a făcut ca persoana din barcă să poată ieşi la mal. Oamenii inimoşi nu s-au descurajat şi au solicitat ajutorul pompierilor dejeni”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj, citați de Agerpres.

Folosind barca de salvare, militarii au reuşit să spargă cu lopeţile gheaţa pe o distanţă de circa 10 metri şi să ajungă în apropierea câinelui, care începea deja să prezinte semne de epuizare.

Pompierii militari au reuşit să-l elibereze dintre sloiuri, însă animalul a fugit imediat ce a fost adus la mal, fără a da şansa salvatorilor să îl încălzească şi să îl ducă într-un loc protejat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact