X
deszapezire iarna zapada

Deszăpezirea în Sibiu. De aseară se acționează cu mai multe utilaje

Echipele firmei care asigură deszăpezirea în municipiul Sibiu și stațiunea Păltiniș au ieșit în teren încă de aseară, de la ora 20:40. 13 utilaje acționează în municipiul Sibiu la momentul actual, anunță reprezentanții primăriei.

Opt utilaje au acționat în oraș și un altul în Păltiniș, încă de aseară, împrăștiind material antiderapant și curățând carosabilul de zăpadă cu plugurile. Până în acest moment s-au utilizat 140 tone sare. De asemenea, trei echipe de muncitori au intervenit manual pentru deszăpezirea scărilor, trotuarelor și a stațiilor de autobuz, iar de la ora 7:00 efectivele s-au suplimentat cu încă 5 echipe.

Până la această oră s-a intervenit pe străzile care fac parte din prioritatea 1 și parțial pe cele din prioritatea 2 și se continuă pe prioritatea 2, în cartiere, arată sursa citată.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  …mai taiati din tonele de sare!La asemenea cantitate trebuia asfaltul la negru.Si la 8 dimineata,drumuri principale din oras erau inzepezite,noroc cu traficul ca a mai topit din zapada.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gheorghe

  de data asta chiar a fost ok deszapezirea. ptr cei care vor ca dupa primul fulg sa fie utilajele in strada si sa se vada asfaltul….este iarna!! eu cred ca nu stiti ce inseamna drumuri inzapezite! sunt acele drumuri pe care se circula f f greu, nu cele care au 2-3cm de zapada

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  edy

  Nesimtiti si penali.
  SIFONARI DIN BANUL PUBLIC
  O PRIMARITA PENALA ATRIBUIND CONTRACTUL FARA LICITATIE UNEI FIRME DE CASA.
  INCALCAREA LEGII NU SE SANCTIONEAZA LA SIBIU PENTRU ETNICII SASI?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bodgan Marea

  Gheorghe dragule, tu se pare ca nu esti de prin zonă. Sau ai “gipan” sau “bamweu”. Fa-ne un bine, nu merge la vot daca cumva te prind alegerile prin Sibiu.
  Cat despre deszapezire spun doar un lucru: astept cu nerabdare controlul Curtii de Conturi!
  Si binenteles alegerile!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  acum_pe_bune

  Gheorghe dragule, tu ori ai “gipan” sau “bamweu” ori locuiesti pe Șaguna/Sos Alba Iulia sau Milea. Doar aici ai avut norocul sa vezi vreun utilaj. Te rog sa nu mergi la vot daca cumva te prind alegerile prin Sibiu.
  Cat despre deszăpezire spun doar atat: astept cu nerabdare controlul Curtii de Conturi. Cu conditia sa fie la fel de transparent ca si anii trecuti.
  Si mai astept ceva!!! Alegerile locale!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact