X
jaf talharie strada exercitiu ziua politiei politie (44)

Două tâlhării într-o singură noapte, în Sibiu. Autorii au atacat pe oricine le-a ieșit în cale

Polițiștii sibieni anunță vineri că au reușit să prindă și să rețină patru tineri, suspectați că într-o singură noapte au atacat pe stradă și tâlhărit doi sibieni, în zone diferite ale orașului.

Din câte se pare, tinerii au plecat din zona centrală și în drum spre gară au atacat pe oricine le-a ieșit în cale. Totul s-a petrecut în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, în jurul orelor 4 dimineața.

”În fapt, la data de 3 ianuarie, doi sibieni au reclamat poliției faptul că, în jurul orei 03:00, respectiv 04:00, în timp ce se aflau pe strada Siretului, respectiv Uzinei din municipiul Sibiu, patru persoane necunoscute i-ar fi lovit și le-ar fi sustras bunurile pe care le aveau asupra lor, trei telefoane mobile, un acumulator extern, un ceas de mână, un inel, verighetă, bani și țigări. Ca urmare a investigațiilor derulate de către polițiștii sibieni, la data de 10 ianuarie a.c., s-a reușit identificarea și prinderea a patru tineri, cu vârsta de 20, respectiv 17 ani (trei dintre ei), domiciliați în localitățile Hosman și Copșa Mică”, au transmis vineri polițiștii din cadrul IPJ Sibiu.

Cei patru tineri sunt acuzați de de tâlhărie calificată, ei fiind reținuți în data de 10 ianuarie de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Mun. Sibiu.

”În cadrul cercetărilor defășurate, la data de 10 ianuarie a.c., polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele a două dintre persoanele în cauză, în localitatea Hosman, ocazie cu care au fost recuperate toate bunurile reclamate ca sustrase”, mai explică polițiștii care s-au ocupat de anchetă.

Cei patru tineri au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Foto: Arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Anonymus

    la aia de 17 ani nu le va face nimic ca doar acum nu mai sunt scoli de corectie ca pe vremuri si scapa sa poata face la fel pana ajung la 18 ani si apoi direct in inchisoare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact