X
Foto: Adrian Bugariu

Ultimul meci înainte de TOP 6. BC CSU Sibiu joacă în deplasare la Cluj

BC CSU Sibiu joacă ultimul meci al sezonului regulat, în deplasare la U-BT Cluj Napoca. Partida se va disputa mâine, de la 17:30 și va fi transmisă LIVE de DigiSport.

Derby-ul Ardealului va pune față în față echipele aflate pe primele locuri în clasamentul la zi al campionatului, BC CSU Sibiu plecând din poziția de lider. Chiar dacă în tur, galben-albaștrii au reușit să învingă echipa clujeană la 11 puncte (85-74), aceștia sunt conștienți că partida nu va fi una deloc ușoară.

„Va fi un meci important, ca oricare alt meci împotriva Clujului, un meci în care se va stabili cine este pe locul întâi, după prima fază. Trebuie să îl tratăm cu maximă seriozitate, cu concentrare și determinare în încercarea de a obține, evident, o victorie. Știm că Clujul are un lot foarte puternic, probabil cel mai bun din Liga Națională și asta nu poate să facă decât să ne motiveze și să reprezinte, din nou, un test important pentru a vedea dacă în sezonul acesta vom putea obține mai mult decât în celălalte sezoane în Liga Națională”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al vulturilor, înaintea partidei de la Cluj.

După această partidă, BC CSU Sibiu va începe seria meciurilor din TOP6, cu o deplasare, însă nu vor afla cine le este adversar doar după meciul de mâine.

 

Foto: Adrian Bugariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact