X
ciolos-2

Cioloș candidează la europarlamentare. ”Să ieşim din ceaţa toxică”

Fostul premier Dacian Cioloş a anunțat astăzi că va candida la alegerile europarlamentare, susținând că decizia a fost dificilă, dar a realizat că “trebuie să începem să ieşim din ceaţa toxică pe care unii vor să o aştearnă peste ţară”. “Candidez la alegerile europarlamentare. A fost o decizie dificilă. (…) Agenda acestor indivizi care au capturat ţara, care vor să decidă cum trăim, cum gândim, cum ne va arăta viitorul nu este şi nu poate fi agenda noastră. (…) Trebuie să începem să ieşim din ceaţa toxică pe care unii vor să o aştearnă peste ţară. (…) Fiecare dintre noi are datoria de a se trezi din coşmarul acesta şi de a se implica fără teamă. Dezinteresul sau retragerea din faţa acestor politicieni nocivi nu este o soluţie. Pentru mine, alegerea de a candida la europarlamentare este un astfel de pas. După ce am înţeles că nu contează ce vor spune, că indiferent ce voi face oricum vor zice nişte enormităţi şi minciuni, am stat şi am cugetat la ce ar fi mai bine”, a scris Dacian Cioloş, sâmbătă, pe Facebook.

El subliniază că “România are nevoie vitală de a fi reprezentată în Parlamentul European de oameni competenţi, care să lupte pentru binele tuturor românilor – atât al celor rămaşi acasă, cât şi al celor din diaspora”. “A fi europarlamentar nu înseamnă a-ţi părăsi ţara. Din contră! Iar planul meu e să începem să reconstruim România. Am de gând să muncesc pentru ţara mea şi voi face asta şi acasă, şi în Parlamentul European. (…) Avem nevoie de tot ce putem oferi, începând cu primul test electoral – alegerile europarlamentare. De aceea, am decis să îmi depun candidatura în procedura internă a PLUS”, a mai scris Dacian Cioloş.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  daca o sa voteze si el impotriva romaniei……………..da sint curios cum o sa voteze corina cretu daca va participa pe lista lui poanta ACESTI UNSI CU MIERE DE BRUXELES
  oricum ne vedem la vot

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara 1918

  Bravo ! Unitatea dreptei promovată prin liste separate !
  Noul partid condus fiind de la Bruxelles va fi desigur un succes organizatoric ; Dl Cioloș – același nehotarat : a lăsat de izbeliște in 2016 PNL , se separă de USR cu care negocia , iar acum își părăsește fizic partidul proaspăt înființat !
  Europarlamentar va fi dar partid nu va mai avea ! Un șomer mai puțin !

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S-au trezit latraii pesedeului. E jale mare la psd. Picaj liber in sondaje. Si-au facut-o cu mana lor incompetentii
  Miroase a disperare de la o posta. Sa speram doar ca nu vor reusi sa falimenteze complet tara in urmatorii 2 ani de guvernare habarnista, tradatori de neam si de tara pesedeii lor

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   badea ion

   De cand stau pe acest forum , am constatat ca sunt mai multi latrai johannisti. ca-n ceata lui Pitigoi? la un latrau pesedit, doi-trei latrai johannisti… Hai lllllllllllla mai mare, noi sa fim sanatosi!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Toti urmaresc CIOLANUL CEL MARE de la Bruxelles,nu se mai satura cu faramituri!Doamne ce rau am ajuns,se rotesc doar ei si numai ei in functii platite excelent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact