X
lucrari strada in lucru reparatii drum

Contract de peste 15 milioane de euro. Construcții SA face drumuri în Vâlcea

SC Construcții SA Sibiu va proiecta și executa modernizarea unui drum de 35 de kilometri în județul vâlcea cu 74,600 milioane de lei. Beneficiarul este Consiliul Judeţean Vâlcea iar banii sunt veniți prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Drumul judeţean 677 A – Creţeni – Amărăşti – Glăvile – Pesceana – Şirineasa, km 0+000 – 35+020 va fi reabilitat și modernizat de societatea sibiană în 32 de luni, conform contractului. Contractul a fost semnat vineri de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, și constructorul sibian. Valoarea totală a contractului este de 74.602.860 lei (inclusiv TVA), din care: 494.522,35 lei (inclusiv TVA) pentru proiectare şi asistenţă tehnică şi 74.108.337,65 lei (inclusiv TVA) pentru execuţie, anunță Ziarul de Vâlcea. Durata contractului este de 32 de luni, din care 2 luni sunt prevăzute pentru proiectare şi 30 de luni pentru execuţia lucrărilor.

Contractul presupune reabilitarea drumului pe întreaga sa lungime de 35,220 km; realizarea a 38,850 km şanţuri şi 9.940 m rigole; consolidarea sau reabilitarea a 7 poduri şi 70 de podeţe existente; construirea a 86 podeţe tubulare noi şi 626 podeţe de acces la proprietăţi, lucrări de punere în siguranţă a drumului, precum şi alte lucrări necesare pentru asigurarea unui trafic fluent şi în siguranţă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Jeni Ciugudean

  Una din marile firme sibiene, valare locala, purtatoare de traditii milenare ale neamului romanesc atat de asuprit de austro-ungari!!!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu

  TURNUL SFATULUI, ce party-pri-uri aveti VOI cu cei de la SC Constructii SA, de nu publicatile toate comentariile? v-au facut oaresce lucrari dea moca? Rusine! Este al doile comentariu pe care il ascundeti de opinia publica. In asa fel va castigati voi painea? Dezamagire totala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact