X
elevi bruckenthal exercitiu ISU pompieri incendiu (7)

Luni începe școala. Mai puțin de o lună până la următoarea vacanță

Vacanţa de iarnă ia sfârşit luni, 14 ianuarie, însă după numai trei săptămâni de școală urmează o nouă vacanță de o săptămână.  Vacanţa de iarnă a elevilor a început la 22 decembrie 2018 şi se încheie duminică, 13 ianuarie. Din 4 februarie, însă, începe vacanța intersemestrială de o săptămână. Chiar și până atunci, elevii vor avea cel puțin o zi liberă: joi 24 ianuarie, când este sărbătorită Ziua Unirii Principatelor Române. Cum ziua liberă cade joi, este foarte posibil ca Guvernul să creeze o „punte„ de zile libere și să declare și vineri, 25 ianuarie, zi nelucrătoare, aşa cum a făcut de Crăciun şi Revelion. În această situație, elevii vor mai avea o minivacanţă de patru zile.

După vacanța începută în 4 februarie, elevii revin la şcoală pentru semestrul al doilea luni, 11 februarie. Va urma după aceea vacanţa de primăvară, care include perioada Paştelui (catolic: 21 aprilie, ortodox: 28 aprilie), dar şi ziua de 1 Mai, care era liberă: vacanţa de primăvară: 20 aprilie – 5 mai 2019. Vacanța de vară este programată în intervalul 15 iunie – 15 septembrie 2019.

Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 31 mai 2019, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 7 iunie 2019.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact