X
iarna-gheata-zapada-2

Sibian rănit grav după ce a căzut pe gheață. E internat la neurochirurgie

Un bărbat de 81 de ani a fost internat pe Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Sibiu, după ce a căzut rău pe gheață și s-a lovit la cap.

Sibianul a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral acut închis și fractură occipitală, dar este conștient și a fost reținut de medici pentru investigații suplimentare și tratament, anunță reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

„În ultimele 48 de ore, la UPU Sibiu au ajuns 18 pacienți după ce au căzut pe gheață, 11 femei și 7 bărbați, cu vârste între 21 și 86 de ani. Dintre pacienți. 17 au plecat cu recomandări medicale iar un bărbat de 81 de ani a necesitat internare în cadrul secției Neurochirurgie, după ce a fost diagnosticat cu TCC acut închis și fractură occipitală dreapta”, arată Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al unității medicale.

În total, de la începutul sezonului rece, 110 persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu, după ce au căzut pe gheață.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact