X
incendiu darlos sura (2)

Un fermier din Dârlos a rămas fără șase oi, șură și jumătate din acoperișul casei, în urma unui incendiu

Pompierii au încercat mai bine de două ore să stingă un incendiu izbucnit astăzi în jurul orei 13:30 în localitatea Dârlos. Focul a cuprins jumătate din acoperișul casei și o șură cu fân, iar șase ovine și-au pierdut viața. 

Pompierii ISU de la Secția Mediaș au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, reușind să stingă focul în jurul orei 15:50. În urma incendiului, care ar fi izbucnit din cauza unui scurt circuit la instalația electrică, au ars 50 % din acoperișul locuinței și tot acoperișul unei anexe utilizate ca bucătărie de vară, anunță cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. De asemenea, a ars în totalitate o șură cu fân și au fost surprinse de incendiu șase ovine.

incendiu darlos sura (3)

Au fost salvate 20 găini, o pisică și un câine, interiorul locuinței, al bucătăriei de vară și celelalte bunuri din gospodărie. Incendiul nu a afectat proprietăți învecinate.

Cei doi proprietari au primit asistență medicală la fata locului pentru atac de panică, însă nu au necesitat transport la spital, anunță sursa citată.

incendiu darlos sura (1) incendiu darlos sura (4)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact