Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Bătrân bătut cu bestialitate. Agresorul: recent eliberat din închisoare VIDEO

Bătrân bătut cu bestialitate. Agresorul: recent eliberat din închisoare VIDEO

Poliţia din Galaţi face anchetă după ce pe Facebook a apărut o filmare care prezintă un jaf realizat cu violenţă. Victima este o persoană în vârstă, iar agresorul ar fi un bărbat eliberat recent din închisoare, în baza legii recursului compensatoriu. Surse din cadrul IPJ Galaţi, citate de Mediafax, spun că agresiunea s-a produs luni, într-un bloc din oraşul Galaţi.

Recidivistul a vrut să-l jefuiască pe bătrân şi l-a bătut cu violenţă chiar în faţa uşii apartamentului. Victima este lovită cu sălbăticie chiar dacă nu mai opune rezistenţă, apoi este scotocită prin buzunare de agresor. După bătaia primită, bătrânul a ajuns la spital, având numeroase contuzii şi fracturi. Autorul atacului a fost identificat, dar nu a fost prins de poliţişti.

Sursele citate de Mediafax spun că tâlharul este recidivist şi a fost eliberat recent din penitenciar, înainte de termen, în baza legii recursului compensatoriu. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au fost postate pe FB sub sigla Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor (FNASP).

ATENŢIE! Imagini cu profund impact emoţional

https://youtu.be/wPd0TREVhug

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

civilizatie pesedista

Acum 5 ani

Astia sunt prietenii pesedeului... Pentru ei au scos sute de mii de oame in strada ! Sigur soros, universul paralel si iohannis sunt de vina. Si judecatorii care i-au condamnat pe nedrept pe aceste victime ale abuzurilor, care acum omoara, violeaza si talharesc peste tot prin tara si nu numai.
Raspunde

wick

Acum 5 ani

niciun comentariu?? inseamna ca nu v-ati uitat la video. dc nu-l incadreaza la tentativa de omor?
Raspunde

K.Samuel

Acum 5 ani

Ale, ale, PSD! Cum poti fi atat de animal? Eu vad o incurajare clara a detinutilor prin recursul compensatoriu si atitudinea generala a PSD-ului de clementa fata de infractori, inclusiv impotriva celor care au comis acte de violenta. Revenind la video, vad un comportament pur animalic, o tentativa de omor cu circumstante agravante, pentru faptul ca agresiune e de durata si agresorul este in deplina constiinta cu privire la actiunile si intentiile lui. Pentru un jaf, probabil de la al doilea pumn, orice batran ti-ar fi dat portofelul cu toata bucuria...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus