X
TBS (1)

Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și Teatrul de Balet s-au mutat în sediul nou (CP)

Teatrul de Balet Sibiu are din acest an o sală de repetiții corespunzătoare, iar Casa de Cultură a Municipiului are de acum un sediu nou și funcțional în urma finalizării lucrărilor de construcție a clădirii din Parcul Tineretului. Valoarea totală a investiției s-a ridicat la 4,58 milioane lei.

“Casa de Cultură, în cadrul căreia funcționează și Teatrul de Balet, este una dintre cele trei instituții culturale subordonate municipalității. Aceasta a demonstrat că știe să își atragă publicul prin spectacole de calitate, căutate de un număr mare de spectatori. De aceea am investit în acest spațiu care le va asigura condițiile pentru a continua să se dezvolte” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

TBS (8)

Noul sediu din Parcul Tineretului a fost dat în folosință după dotarea cu mobilier a spațiilor rezultate.

Clădirea are o suprafață totală de 930 de metri pătrați. La subsolul clădirii sunt amplasate vestiarele și grupurile sanitare, sala de croitorie și depozitele pentru costume, sala de mese, bucătăria, spălătoria și călcătoria, precum și arhiva Casei de Cultură. La parter se află o sală de balet de aproape 200 de metri pătrați, iar la etaj și mansardă sunt amenajate birouri și 17 camere de cazare pentru balerinii Teatrului de Balet care nu domiciliază în Sibiu, un mod de a-i motiva să rămână în corpul baletului sibian.

TBS (13)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Valjan jan

  Felicitari primariei ptr finalizarea acestui spatiu cu scop cultural benefic orasului atat de necesar …ne bucura si micile realizari in urbea noastra …tot cultural sportiv este si stadionul din subarini care este special ptr Sibieni si ar trebui un comandament la nivelul primariei ptr cordonare a lucrarilor ….

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MIKE

  Jane, exista un COMANDANT angajat al PRIMARIEI SIBIU, pentru coordonarea lucrarilor la STADIONUL MUNICIPAL in persoana D-lui. VIZANTE LUCIAN DUMITRU, seful SPADPP, dar………….saracu e ca patrunjelu-n supa . Il imbarliga cei de la sc Constructii sa, cum vor muschii lor.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Valjan jan

  MIKE daca este asa in anul 2019 crezi ca vedem fotbal pe stadionul Subarini …poate dl Vizante ne spune noua sibienilor ca se poate rezolva partea cu terenul , pista si tribuna centrala cu sala de sport
  s au isi da demisia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact