X
masini blocate zapada

Actualizare | Persoane înzăpezite cu mașina pe drumul spre Topârcea. Drumul a fost deblocat

Actualizare 3 Drumul a fost deszăpezit și redat traficului rutier, anunță IPJ Sibiu.

Actualizare 2 Mașinile rămase înzăpezite au fost deblocate, anunță reprezentanții IPJ Sibiu, dar drumul rămâne, deocamdată, închis.

Actualizare  Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu intervine cu o autospecială șenilată pe DJ 106 T Ocna SB-Topârcea, drum închis circulației din cauza zăpezii viscolite. Echipajul este pregătit să asigure preluarea persoanelor care au rămas cu autoturismele blocate în zăpadă, dacă situația o impune, transmit reprezentanții ISU Sibiu. Este vorba despre cinci autoturisme rămase blocate în zăpadă, în care se află în total opt persoane.

masini blocate zapada masini blocate zapada

Știre inițială. Mai multe persoane au rămas cu mașinile blocate în zăpadă în această dimineață, pe drumul care duce către Topârcea. La fața locului intervin mai multe utilaje.

Drumul Județean 106T, Ocna Sibiului – Topârcea, este închis circulației publice din cauza zăpezii viscolite. În această zonă, trei autoturisme în care se află cinci persoane sunt înzăpezite, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În zonă se va interveni cu utilaje de deszăpezire, iar ruta ocolitoare este Ocna – Loamneș – Alămor – Gusu – Ludoș – Topârcea, arată sursa citată.

De asemenea, pe Drumul Județean 106B, Ocna Sibiului – Șura Mică, traficul este îngreunat, tot din cauza zăpezii viscolite. Și aici se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ion de la Moara

    ALOO, conducerea de partid, UNDE sunt perdelele contra viscolului si a zapezii plantate de Primaria Ocna Sibiului, in era Baltes Ioan?,( bani aruncati pe apa Visei) unde sun parazapezi ?. Anul trecut cand nu a fost zapada au fost pusi si au stat pana de Pasti, anul acesta cand se înzăpezesc masini si oameni, KANCI. La noi ca la nimeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact