X
49947230_10213812743940485_4328243109176541184_n

Au pierdut patul pe drum. Cu tot spiritul civic, a dispărut

O familie din Avrig a rămas fără un pat etajat pentru copii pe care a vrut să-l transporte de acasă până în Sibiu. L-au legat cu sfoară, l-au urcat pe mașină, doar că atunci când au ajuns la destinație au realizat că a dispărut. L-au pierdut pe drum. A postat un anunț pe Facebook, însă oamenii mai mult au râs, decât i-au ajutat. ”Proprietarului patului nu i-a convenit aşa că s-a lăsat cu ameninţări, cu reclamaţii la poliţie şi jigniri aruncate în toate părţile. În viziunea lui, deşi el a pierdut ditamai patul în mijlocul drumului şi nu şi-a dat seama de lucrul ăsta, tot ceilalţi sunt idioţi şi proşti”, a scris Tudor Popa pe blogul său, relatând povestea.

01

Între timp, pe o altă pagină de Facebook, pe Info Trafic Sibiu a apărut patul. Un taximetrist a postat o fotografie cu mobilierul în mijlocul drumului, în Șelimbăr, pe strada Doamna Stanca. Până a văzut proprietarul anunțul patul a și dispărut. ”Salut. Nu știu cât te ajută informația, dar aseară pe la 20:30 am trecut pe lângă ele și cineva le lua din drum. Erau două persoane: un bărbat și o femeie. Baftă!”, a scris sibianul.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Baga muzica mai tare,
  Fa acuma, cum iti spun,
  Patul tau are picioare,
  Si-a plecat singur pe drum…

  Din cate stiu, Dedeman asigura si transport. Dar e contra cost si dureaza o zi, doua…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact