X
fdgr-gant-fodor-si-porr-13

FDGR acordă Medalia de Onoare liderului comunității evreiești din România

Medalia de Onoare a FDGR îi va fi acordă anul acesta dr. Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România, se anunță într-un comunicat de presă remis de FDGR. Motivul pentru care Vainer primește această medalie ține de merite deosebite în cultivarea prieteniei și colaborării dintre comunitatea germană și cea evreiască din România.

Ceremonia festivă va avea loc vineri, 18 ianuarie, ora 13, la București, la Casa de Cultură Friedrich Schiller, iar Laudatio va fi rostit de deputatul FDGR Ovidiu Ganț.

Medalia de Onoare a FDGR a mai fost primită de-a lungul anului de actualul președinte al României Klaus Iohannis, dar și de social-democratul Vasile Dâncu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Andrei

    Cam tarziu sasilor din Fdgr!Se apropie alegerile si va e frica!Nu scapati de pacatele care le ati facut cetatenilor din Sibiu!Va injura la tot pasul pentru cei 18 ani de cand administrati foarte prost acest oras!

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact