X
sibiu iarna piata mica ninsoare

Sibiul sub cod galben de vânt puternic până după-masă

Şapte judeţe din centrul și nordul ţării, printre care și Sibiul, sunt miercuri sub avertizare cod galben de vânt puternic, care la rafală atinge viteze de până la 60 de kilometri pe oră. 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în această dimineață o avertizare nowcasting cod galben pentru zona joasă a judeţelor Braşov, Alba şi Sibiu, care sunt sub avertizare cod galben până la ora 14.00. În aceste zone, vântului atinge viteze de 55-65 de kilometri pe oră la rafală.

În plus, în judeţele Cluj, Sălaj, Maramureş şi Satu Mare, avertizarea este valabilă până la ora 11.00. În cele patru judeţe, vântul atinge la rafală 55 – 60 de kilometri pe oră.

Începând de luni şi până miercuri, la ora 20.00, zona de munte din 27 de judeţe este, total sau parţial, sub avertizare cod galben de viscol. Temporar pe creste vântul va sufla tare cu rafale de peste 100 -120 de kilometri pe oră, viscolind şi troienind zăpada şi determinând scăderea semnificativă a vizibilităţii.

Totodată, până miercuri, la ora 20.00 este în vigoare o informare meteo de intensificări ale vântului, ninsori şi precipitaţii mixte care favorizează depuneri de polei. Miercuri, în zonele joase de relief, cu precădere din vest şi nord-vest, vor fi precipitaţii mixte, ce vor favoriza depuneri de polei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact