X
City-Grill

Un nou lanț de restaurante vine la Sibiu

Sibiul se află pe lista scurtă a orașelor unde lanțul de restaurante City Grill intenționează să deschidă noi unități în perioada următoare.

Reprezentanții lanțului caută clădiri potrivite pentru restaurante City Grill sau Hanul Berarilor în Iași, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara și Constanța.

În acest moment, reprezentanții City Grill caută oportunități de extindere în țară, în orașele mari, spune pentru Profit.ro Daniel Mischie, CEO Grup City Grill. Vor ieși în afara Bucureștiului brandurile City Grill și Hanul Berarilor, iar în acest an va fi inaugurat cel puțin un restaurant în unul din orașele vizate. Cel mai aproape de o deschidere este Oradea, unde sunt deja negocieri cu proprietarii unei clădiri istorice pentru un Han al Berarilor.

”Chiar dacă investițiile pentru un restaurant românesc într-o clădire monument istoric sunt și cu 100% mai mari față de o clădire normală, credem că această combinație – mâncare românească și clădire cu valoare istorică – reprezintă o rețetă pentru succes”, a mai spus Mischie.

Grupul City Grill administrează în prezent 19 restaurante și cafenele, deschise sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Café.

În ultimii trei ani, grupul City Grill a înregistrat o creştere constantă a cifrei de afaceri: 80 de milioane de lei – în 2013, 90 de milioane de lei – în 2014 şi peste 115 milioane de lei – anul trecut. Estimările pentru anul în curs, dupa primul trimestru, indică un avans de 20 de procente, iar Dragoş Petrescu aprecia, într-un interviu acorat pentru „Adevărul Financiar“ că începând din 2017 grupul va avea o creştere constantă de 10-15%, anual.

Sursa foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact