X
accident (2)

Accident cu trei mașini pe Calea Șurii Mici. O persoană este rănită

Un șofer sibian în vârstă de 27 de ani a ajuns la spital în urma unui accident petrecut vineri, în jurul orei 14, pe Calea Șurii Mici.

Actualizare 19 ianuarie: În urma cercetărilor și audierilor, polițiștii au stabilit că, șoferul considerat inițial vinovat nu este cel care se face răspunzător de producerea accidentului. În realitate, vina aparține șoferului mașinii din sens opus, care a pătruns pe contrasens.

Știre inițială

Potrivit polițiștilor, un șofer care circula dinspre Ocna s-a angajat în depășire și a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui șofer aștepta pe sensul opus pentru a vira la stânga, proiectându-l în mașina din spatele acestuia din urmă. Șoferul care a intrat în depășire are 27 de ani, este sibian, și a fost transportat la spital, conștient.

foto Info Trafic Sibiu

accident (3) accident (1)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Reply către un incult

    Lasă că l-ai salvat tu de la viață cu comentariul ăla, ești foarte de folos ,ține-o tot așa , vorbește fără să fii informat, nu ințelegi care e situația în realitate, dar hai să ne umflăm în pene, să primim atenție de la alții, tipic românesc. Mai ușor cu fițele,mai ales cu mentalitatea aia de căcat că altcumva nu am cum să te caracterizez vierme ce ești. Observ că atomi în creierul ăla nu ai , că e prea mult un neuron, considerabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact