X
accident trecere (5)

Femeie lovită pe trecerea de pietoni, pe Dumbrăvii

O tânără sibiancă de 29 de ani a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut pe Calea Dumbrăvii, în zona CEC. 

Potrivit IPJ Sibiu, femeia este rănită ușor și va fi transportată la spital. Autoturismul era condus de un tânăr de 24 de ani, tot din Sibiu. Acesta conducea mașina spre zona centrală, atunci când a lovit-o pe femeia de 29 de ani, arată Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Nu sunt probleme de trafic.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  adi

  As pune pariu ca pietonul a pasit pe trecere fara sa se asigure! Oare cand vor intelege pietonii ca trecerea nu este o prelungire a trotuarului?! Si ca trebuie sa respecte prevederile OG 195/2002, art 72 alin (3) “Traversarea drumului public de către pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate şi semnalizate corespunzător, iar în lipsa acestora, în localităţi, pe la coltul străzii, numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.”

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ion

  daca este indicator si trecere de pieton trebuie sa circuli precaut in orasi viteza max. 50la ora. ari trebui luat permisul si sa numai aibe drept sa conduca toata viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact