X
barna Echert USR (9)

USR, solicitare publică pentru Primăria Cisnădie

Liderii partidului Uniunea Salvați România au anunțat vineri că vor depune o solicitare scrisă pentru primăria Cisnădie în vederea înființări de noi secții de vot la alegerile europarlamentare.

Reprezentanții USR spun că sunt cel puțin 4000 de locatari în Cartierul Arhitecților, care se regăsesc în actele oficiale, iar cea mai apropiată secție de vor este la peste cinci kilometri de ei, fără să existe transport în comun.

”Solicităm în mod public, și o s-o facem și pe cale scrisă, Primăriei Cisnădie să facă toate demersurile pentru a deschide cel puțin două secții de vot în Cartierul Arhitecților. Conform legii, trebuie constituită o secție de vot la maxim 2.000 de alegători, asta însemnând că în momentul de față, pe listele electorale din Cartierul Arhitecților sunt peste 4.000 de oameni. Cea mai apropiată secție de vot a lor este la peste 5 kilometri, ceea ce iarăși este în afara legii. Pe lângă această solicitare vrem să venim și cu soluții și în perioada următoare o să identificăm și locația unde poate să facă primăria Cisnădie secții de vot”, a declarat Adrian Echert, președintele USR Sibiu.

Ideea a fost întărită și de liderul național al USR, Dan Bara.

”USR rămâne consecvent în mandatul pe care și l-a asumat să ducă cerințele cetățenilor în administrație și parlament. În cazul de față, primul pas este să solicităm Primăriei Cisnădie să stabilească cele două secții de vot în Cartierul Arhitecților. Primăria are această posibilitate, nu este nimic complicat, nu este o decizie strategică. Eu sunt optimist și am încredere în administrația din Cisnădie”, a declarat și deputatul de Sibiu, Dan Barna.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  hai-hui

  Mafiotul de Huja nu e interesat sa se faca sectii de votare, ca sa nu poata lumea din Cartierul Rusinea Arhitectilor sa voteze impotriva lui.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Flynt

  @2cents. Corect, atat de multi homofobi medievali retrograzi au fost la vot, ca inca 2 sectii ar fi dus sigur sigur la validarea referndumului.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   @Fly

   vorbiti mereu despre ceilalti ca sunt homofobi, ca incita la ura, dar ceea ce faceti voi cum se numeste? Voi nu emanati ura? Voi cu ura voastra nedisimulata fata de semenii vostri care indraznesc sa aibe alta parere sau alta credinta. Exemple de pacifisti ce sunteti voi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact