Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

USR, solicitare publică pentru Primăria Cisnădie

USR, solicitare publică pentru Primăria Cisnădie

Liderii partidului Uniunea Salvați România au anunțat vineri că vor depune o solicitare scrisă pentru primăria Cisnădie în vederea înființări de noi secții de vot la alegerile europarlamentare.

Reprezentanții USR spun că sunt cel puțin 4000 de locatari în Cartierul Arhitecților, care se regăsesc în actele oficiale, iar cea mai apropiată secție de vor este la peste cinci kilometri de ei, fără să existe transport în comun.

”Solicităm în mod public, și o s-o facem și pe cale scrisă, Primăriei Cisnădie să facă toate demersurile pentru a deschide cel puțin două secții de vot în Cartierul Arhitecților. Conform legii, trebuie constituită o secție de vot la maxim 2.000 de alegători, asta însemnând că în momentul de față, pe listele electorale din Cartierul Arhitecților sunt peste 4.000 de oameni. Cea mai apropiată secție de vot a lor este la peste 5 kilometri, ceea ce iarăși este în afara legii. Pe lângă această solicitare vrem să venim și cu soluții și în perioada următoare o să identificăm și locația unde poate să facă primăria Cisnădie secții de vot”, a declarat Adrian Echert, președintele USR Sibiu.
Ideea a fost întărită și de liderul național al USR, Dan Bara.
”USR rămâne consecvent în mandatul pe care și l-a asumat să ducă cerințele cetățenilor în administrație și parlament. În cazul de față, primul pas este să solicităm Primăriei Cisnădie să stabilească cele două secții de vot în Cartierul Arhitecților. Primăria are această posibilitate, nu este nimic complicat, nu este o decizie strategică. Eu sunt optimist și am încredere în administrația din Cisnădie”, a declarat și deputatul de Sibiu, Dan Barna.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

hai-hui

Acum 5 ani

Mafiotul de Huja nu e interesat sa se faca sectii de votare, ca sa nu poata lumea din Cartierul Rusinea Arhitectilor sa voteze impotriva lui.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Andrei

Acum 5 ani

Initiativa buna,dar vine din partea unui partid de buzunar ,care din pacate nu are reprezentare in consiliul local si nici in cel judetean!
Raspunde

2cents

Acum 5 ani

ce noroc ca la vremea ultimului referendum nu era nevoie de aceste sectii de votare, nu-i asa onorabililor Barna si compania?
Raspunde

...

Acum 5 ani

in articol sunt cateva mici greseli: "în vederea înființări de noi secții de vot" si "liderul național al USR, Dan Bara"
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Flynt

Acum 5 ani

@2cents. Corect, atat de multi homofobi medievali retrograzi au fost la vot, ca inca 2 sectii ar fi dus sigur sigur la validarea referndumului.
Raspunde

@Fly

Acum 5 ani

vorbiti mereu despre ceilalti ca sunt homofobi, ca incita la ura, dar ceea ce faceti voi cum se numeste? Voi nu emanati ura? Voi cu ura voastra nedisimulata fata de semenii vostri care indraznesc sa aibe alta parere sau alta credinta. Exemple de pacifisti ce sunteti voi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus