X
autobuz brasov sursa brasovtv com

Brașovul își face PUG nou. ”Va fi corelat cu localitățile limitrofe”

Noul Plan Urbanistic General (PUG) al Braşovului, document prin care sunt stabilite regulile privind dezvoltarea oraşului va fi gata, cel mai probabil, în anul 2021, anunță arhitectul șef al municipiului, Marilena Manolache în Bună Ziua Brașov.

În luna decembrie a fost organizată o întâlnire cu primarii şi arhitecţii-şefi din mai multe localităţi limitrofe Braşovului, pentru a se conveni asupra priorităților noului PUG. „Planul Urbanistic General al Braşovului trebuie să fie corelat cu aceste localităţi, din punct de vedere al conectivităţii, accesibilităţii sau al compatibilităţilor funcţionale”, a explicat arhitectul-şef al Braşovului.

Documentul este elaborat în colaborare cu Banca Mondială, instituţie cu care Primăria Braşov a încheiat un contract de asistenţă, iar în prezent se lucrează la caietul de sarcini privind achiziţionarea serviciului de elaborare a PUG-ului.  „Caietul de sarcini este finalizat în proporţie de 90%. Noi estimăm că până la jumătatea acestui an vom lansa licitaţia. Estimarea noastră este că până în anul 2021 noul PUG va fi elaborat şi aprobat de Consiliul Local Braşov”, a declarat arhitectul şef al Braşovului, Marilena Manolache.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    chivuta din teleorman

    Asta da oras! Asta da organizare! Nu ca la noi. A stat Johannis 14 ani primar si n-a facut mai nimic… a, ba da, a pus piatra cubica sa ne stricam pantofii!

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact