Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cum activează școlile în zilele de 24 și 25 ianuarie

Cum activează școlile în zilele de 24 și 25 ianuarie

Ziua de joi, 24 ianuarie, este liberă în România, conform Codului Muncii. Școlile din țară vor fi închise. Numeroși părinți s-au întrebat dacă și în următoarea zi, pe 25 ianuarie, copiii vor sta acasă.

Turnul Sfatului a trimis o solicitare către Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, pentru a afla care este programul de activitate al școlilor din județ în zilele de 24 și 25 ianuarie.

„Liber în 24 ianuarie și în activitate în 25 ianuarie” - ne-a răspuns Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al instituției.
Amintim că 24 ianuarie este sărbătorită Ziua Unirii Principatelor Române și este zi liberă pentru bugetari. De data aceasta Guvernul nu a făcut o „punte” între ziua liberă și zilele de weekend, așa cum s-a întâmplat cu ocazia altor sărbători.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

X

Acum 5 ani

Zilele libere stabilite prin Codul Muncii sunt pentru toti angajatii, nu doar pentru bugetari!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus