Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Dezbatere despre politică și administrație, în Cartierul Arhitecților. Vine Clotilde Armand

Dezbatere despre politică și administrație, în Cartierul Arhitecților. Vine Clotilde Armand

Locuitorii din Cartierul Arhitecților sunt invitați să participe la o dezbatere publică „despre politică și administrație”, la care este invitată și Clotilde Armand.

Clotilde Armand este în prezent consilier local al USR în cadrul primăriei Sectorului 1 din București. Dezbaterea este organizată de organizația USR Cisnădie. Evenimentul are loc sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 13, la Cofetăria Mândra din Cartierul Arhitecților.

usr cisnadie dezbatere

În Cartierul Arhitecților locuiesc peste 1.300 de familii. Locuitorii acestuia reclamă de mai mulți ani o serie de probleme, legate de transport, infrastructură și administrație.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/11/21/primul-obiectiv-social-educational-din-cartierul-arhitectilor-va-fi-construit-de-arhiepiscopia-sibiului/

Clotilde Armand este năsuctă în Franța, este inginer cu studii la Massachussetts Institute of Technology și Ecole Centrale din Paris. În 1999 s-a stabilit prima dată în România, iar în anul 2015 a obținut cetăţenia română.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

7 comentarii

Gigi

Acum 5 ani

Lasati vrajala .....dezbaterii despre administratie. Ce stie toapa asta de administratie? Poate nici de politica nu stie multe.... Fata vine pentru ca e in campanie electorala la europarlamentare. Si sa zicem ca s-ar pricepe si la administratie.... ce poate ea sa mai faca in momentul de fata in cartierul Arhitectiilor? Nimic.....o barat.
Raspunde

Clocea Arnold

Acum 5 ani

Gigele, cartierul ala a fost facut prost din start... a fost si inca mai e un fel de el dorado al facatorilor de maghernite la suprapret. Impacati-va cu ideea.... puneti mana dela mana si faceti un drum sau daca tot sunteti smecheri, faceti cam asa.......ori votati sa va rupeti de Cisnadie si sa va includa in Sibiu, ori mergeti la primaria Sibiu si veniti cu o sugestie sa faceti zona metropilitana, cu selimbar cu tot, tantalailor... asa puteti lua fonduri europene sau ceva, puteti face proiecte sa iesiti din rahatul in care v-ati bagat toti gramada, acolo. Intelegi ? ... gargara cu clotilda nu ajuta si nici cu pancartele de gat, ca or sa va foloseasca astia pe post de carne de tun la alegeri, ca pe vite. Ori va place asta ?
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

pupaza din tei si merele de aur! in loc de mere cititi VOTURI asta vrea sorosiista csolosista si frantzyuzoaica!
Raspunde

hai-hui

Acum 5 ani

Care 1300 de familii ? Sunt cca 4000 de familii in cartier...
Raspunde

...

Acum 5 ani

Campanie electorala USR + campanie pentru infiintarea mai multor sectii de vot, care, spera ei, le vor aduce o buna parte din voturile oamenilor de aici spre USR. Pentru cartier si pentru problemele cele mai arzatoare ale oamenilor de aici, realmente nu are ce sa faca. Dar poate intradevar sa convinga vreo cativa dintre noi sa ii votam la urmatoarele alegeri in viitoarele infiinate sectii de vot. Astept sa ma contrazica cu fapte
Raspunde

motanul garfield

Acum 5 ani

Pazea, vine Clotilde!
Raspunde

Clocea Arnold

Acum 5 ani

Aha... aia traiesc ca-n Bangladesh, la bucuresti acolo, da vin sa faca dezbateri brin Sibiu.. bravo nenica,.... nu vine sa dea cu mopu', ca Udrea victima justitiei ? Sa faca si ea USR-u de rahat, ca la asta pare ca se pricepe.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus