X
bani

Leul a luat-o la vale. Euro se vinde cu 4,82 lei

Euro se vinde şi cu aproape 4,83 lei la unele bănci comerciale din România, iar, pe piaţa interbancară, a depăşit pragul de 4,77 lei, în contextul în care deprecierea monedei naţionale continuă să accelereze. BNR a anunţat, marţi, un curs de referinţă de 4,7142 lei, aceasta fiind a noua oară, în luna ianuarie, cînd euro atinge un nou nivel record, anunță news.ro. La cele mai mari bănci comerciale din România, euro se vinde, miercuri, şi cu aproape 4,83 lei.

Astfel, Banca Comercială Română (BCR) vinde euro cu 4,8250 lei, scrie News.ro. BRD, parte din grupul francez SocGen, vinde un euro cu 4,8290 lei. Banca Transilvania afișează un curs valutar de 4,8000 lei/euro. OTP Bank România vinde un euro cu 4,8240 lei.

Miercuri, pe piaţa interbancară, euro a atins un nou nivel record: 4,779 lei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  soc si groaza

  Si o va mai lua la vale. Sa se bucure lumea daca se va opri la 5 lei pana in 2020. Multumiti-i PSDului format din aliterati la propriu care conduc o tara. Se va opri la 5 lei, daca nu-i fura imprimanta bancii nationale si incep sa printeze bani. In cazul ala se va opri la 5 milioane, ca in Venezuela… Bastinasii teleormaneni lucreaza la asta, pe cineva trebuie sa dea vina, ca doar nu pe ei.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Andrei

   Sunt alte cauze ,in niciun caz cele politice!Bancile in foamea lor dupa bani ne vor face surprize pana cand vom adopta euro!Vedeti ce profit au in Romania vizavi de alte tari europene si va convingeti de ceea ce spun!Poate fi oricine la guvernare ca bancile nu se opresc din a face profit maxim!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  @andrei
  Vezi ca euro e dus în sus de cererea mare de euro din partea clienților bancilor. Băncile sunt intermediari. Da, își mai schimba și banii proprii în euro din lei, ghici de ce? Pt ca băncile mama își retrag activele din România (adică împrumuturile pe care le-au dat băncilor de aici). De ce sa tina la fel de mulți bani în România când PSD a pus impozit fix pe cât de mulți bani au băncile? Atenție, nu pe profitul lor ci pe cât de mulți bani au în bilanț.
  Daaa, nu sunt motive politice…totul e politica.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cojak

  Coalitia asta a prostiei psd-alde, pur si simplu distrug Romania. Probabil si populatia incepe sa isi mute banii din Romania, firmele la fel iar leul se ieftineste…. Daca ai cunoaste un minim de economie, ai intelege ca banii sunt o marfa, iar cand marfa respectiva, in cazul asta leii sunt scosi pe piata, ei se ieftinesc..ca orice marfa. Adica le scade valoarea. Daca au crezut oligofrenii din guvern si psd ca fac rau angajatorilor privati (ca asa au ei chef)…. sa afle ca au facut rau mai mult angajatilor ! Pentru ca angajatorul va plati salariile in lei, iar leii fiind mai ieftini… cine credeti ca isi ia teapa ? Dar asta e PSD, asa au facut dintotdeauna, au ruinat romanii si au dat vina pe altii… Nu degeaba i numesc oamenii intregi la cap, ciuma rosie… pentru ca asta sunt, o ciuma intretinuta de inconstientii care-i voteaza si ceilalti care absenteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact