Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Avion reîntors pe Aeroportul Sibiu, din cauza unor probleme tehnice

Avion reîntors pe Aeroportul Sibiu, din cauza unor probleme tehnice

Un avion care a decolat în jurul orei 20:00 de pe Aeroportul Internațional Sibiu s-a reîntors în puțin peste o oră. Potrivit reprezentanților aeroportului, aeronava ar fi aterizat din motive tehnice. 

Actualizare. După mai bine de trei ore de la momentul în care a decolat inițial, avionul cu ruta Sibiu-Londra a plecat spre destinație. Pasagerii au așteptat în aeronavă în tot acest timp, nefiind nevoie de asistență medicală, arată reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

Deocamdată nu se cunosc problemele tehnice care au solicitat reîntoarcerea avionului pe aeroportul sibian.

Știre inițială. Cursa Sibiu-Londra care a decolat la ora 19:40, a revenit pe aeroportul sibian la ora 20:57, din motive tehnice, a declarat Alexandra Păcurar, purtător de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu.

Știre în actualizare. 

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus