Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

„Dabo-Dunk”, noua atracție culinară a baschetului sibian

„Dabo-Dunk”, noua atracție culinară a baschetului sibian

Suporterii BC CSU Sibiu pot să își susțină de acum sportivii preferați...mâncând. Cei care vor gusta noul produs lansat de Dabo Doner, în parteneriat cu baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu, vor contribui activ la bugetul echipei.

Dabo-Dunk va fi pus în vânzare sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 13:30,  iar suporterii echipei sunt invitați la degustare, în locația restaurantului sibian de pe bulevardul Victoriei. Angajații DABO vor fi echipați de joc, ca într-o zi de meci, iar întreaga echipă CSU va fi în locația de pe Victoriei, invitând fanii la o ședință de poze, autografe și...înfulecat.

Fanii trebuie să știe că din prețul fiecărui „DABO-DUNK”, produs culinar în valoare de 15 lei, echipa BC CSU Sibiu primește suma de 2 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1723

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Alex

Acum 5 ani

Bravo Pastila! Un sibian adevarat, care face ceva pentru orasul asta!
Raspunde

binema

Acum 5 ani

hahahaha...donatie de 2 lei, mancati shaorme ca araboii
Raspunde

Sarmalagii Mark 2

Acum 5 ani

Ba,.. da aiurea posteru' ala cu emigrantii si saorma. Se pare ca n-a facut Orban ala un zid prea bun de-au scapat astia.... sau au venit pe partea cealalta ? In fine... Arata aiurea posterul, parca l-au facut copii de 4 ani drogati cu lipici.... N-are ala bani sa isi faca un poster mai cat de cat ? sau asa praf stam la grafica in sibiu ?.... or i l-a facut vreun pakistanez de pe net... aiurea oricum.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus