X
Dabo Dunk

„Dabo-Dunk”, noua atracție culinară a baschetului sibian

Suporterii BC CSU Sibiu pot să își susțină de acum sportivii preferați…mâncând. Cei care vor gusta noul produs lansat de Dabo Doner, în parteneriat cu baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu, vor contribui activ la bugetul echipei.

Dabo-Dunk va fi pus în vânzare sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 13:30,  iar suporterii echipei sunt invitați la degustare, în locația restaurantului sibian de pe bulevardul Victoriei. Angajații DABO vor fi echipați de joc, ca într-o zi de meci, iar întreaga echipă CSU va fi în locația de pe Victoriei, invitând fanii la o ședință de poze, autografe și…înfulecat.

Fanii trebuie să știe că din prețul fiecărui „DABO-DUNK”, produs culinar în valoare de 15 lei, echipa BC CSU Sibiu primește suma de 2 lei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sarmalagii Mark 2

  Ba,.. da aiurea posteru’ ala cu emigrantii si saorma. Se pare ca n-a facut Orban ala un zid prea bun de-au scapat astia…. sau au venit pe partea cealalta ? In fine…
  Arata aiurea posterul, parca l-au facut copii de 4 ani drogati cu lipici…. N-are ala bani sa isi faca un poster mai cat de cat ? sau asa praf stam la grafica in sibiu ?…. or i l-a facut vreun pakistanez de pe net… aiurea oricum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact