X
50-de-locuri-de-munca-in-germania-pentru-persoanele-calificate-in-domeniul-hotelier-gastronomic-33689

Selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania la vară

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunţă organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară, pe o perioadă de minim 2 luni.

”Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană”, arată reprezentanții AJOFM într-un comunicat de presă.

Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul în Sibiu sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, str. Morilor nr.51 A,în vederea înregistrării dosarelor.

Ȋnregistrarea se desfășoară până în data de 14.02.2019, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numerele de telefon 0269 210882 int. 119, sau se găsesc pe site-ul Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, www.ajofm@sb.anofm.ro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact