X
Zoo (17)

Grădina Zoologică din Sibiu va avea o Fermă a animalelor

Vizitatorii Grădinii Zoologice din Sibiu vor avea acces și la o fermă a animalelor, un ansamblu de construcții de lemn și curți, unde copiii vor putea interacționa cu animale domestice.

O fermă compusă din mai mult căsuțe de lemn, în care vor fi amenajate adăposturi pentru animale domestice de genul ponei, oi, căprițe sau măgari și pe care copiii le vor putea îngriji, este ideea din spatele proiectului Ferma animalelor, inițiat de reprezentanții Grădinii Zoologice din Sibiu. Practic, copiii vor putea interacționa în acest mod cu animalele, pe care le vor și putea hrăni. Cel mai probabil, accesul în viitoarea fermă a animalelor va fi realizat după un anumit program, în timpul căruia angajați ai Grădinii Zoologice vor supraveghea activitatea din Ferma animalelor.
Noua facilitate din Zoo Sibiu urmează să fie amenajată pe locul fostelor adăposturi pentru maimuțe. Planurile administrației prevăd ca în acest an să fie finalizat proiectul și procedurile de execuție, astfel încât anul viitor Ferma animalelor să poată fi inaugurată.

Studiul de fezabilitate pentru proiectul denumit Ferma animalelor aproximează ca fiind necesare investiții totale de aproximativ 830.000 de lei, fără TVA. Construcțiile vor avea o suprafață de 274 de mp, fiind amenajate pe un singur nivel, iar curțile aferente fermei – 1.100 de mp. Acești indicatori urmează să fie supuși dezbaterii Consiliului local Sibiu în ședința programată pentru după-amiaza zilei de joi.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  New Generation

  Sa faca un tarc si pentru doamna Dancila, acolo, sai aiba unde sa pasca daca mai aterizeaza pe la Sibiu. Sa scrie PSD pe el, sa stie lumea.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   @@@

   Daca ti-ar face cineva tie un control la creieras, n-ar fi mai cool? Chiar nu ti-e rusine? Tu ce scoala ai facut, cu ce te ocupi, ce-ai realizat in viata de iti permiti sa scrii asa ceva? Se vede cat de educat esti!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact