Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Atelier gratuit despre căzături pe gheață, la Sibiu: cum să acorzi primul ajutor

Atelier gratuit despre căzături pe gheață, la Sibiu: cum să acorzi primul ajutor

Crucea Roșie organizează la Sibiu un workshop despre siguranța de a merge pe stradă atunci când drumul e acoperit cu gheață.

„Pe lângă bucuria zăpezii, iarna poate veni cu accidente la care putem reacționa dacă știm cum să o facem. Căzături pe gheață, degerături, dar și alte situații în care noi vă putem învăța să acordați prim ajutor celor de lângă voi care au nevoie”, anunță filiala din Sibiu a organizației.

Workshopul gratuit va avea loc  pe 31 ianuarie la sediul Formului Democrat al Germanilor din România, începând cu ora 18:00. Doritorii de a participa sunt rugați să confirme prezența la 0269/217 646 sau 0741 118 975.

Până acum, 37 de persoane și-au exprimat dorința de a participa, iar alte peste 300 sunt interesate de eveniment.

Crucea Roșie Sibiu are ca obiectiv principal intrajutorarea tuturor persoanelor vulnerabile și realizează acest obiectiv prin programe umanitare și sociale. Săptămâna trecută voluntarii organizației au participat la renovarea Palatului Copiilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus