X
tudose 2

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD

Fostul premier Mihai Tudose a anunţat marţi că se înscrie în PRO România, afirmând că a constatat cu tristeţe că o parte din actuala echipă de conducere a PSD a înlocuit agenda publică cu agende personale.

”Rămân în continuare în politică, adeptul valorilor democratice de stânga, devotat Brăilei şi României. Mă voi alătura unei echipe cu care împărtăşesc aceleaşi valori, echipei PRO România şi voi rămâne omul, brăileanul şi românul pe care îl ştiţi. (…) Acum 27 de ani am intrat în politică din dorinţa de a face ceva pentru Brăila şi pentru România. 27 de ani am fost membru PSD şi nu am precupeţit niciun efort pentru a face bine oamenilor, pentru a onora încrederea celor ce m-au votat. Chiar şi în cele mai grele momente prin care a trecut PSD am avut speranţa că lucrurile se vor îndrepta. Astăzi, această speranţă a dispărut după ce în ultimul an am constatat cu tristeţe că o parte din actuala echipă de conducere a partidului a înlocuit agenda publică cu agende personale, că orice încercare de dialog şi dezbatere internă a problemelor reale ale României nu este luată în seamă”, a scris pe Facebook Mihai Tudose, citat de Mediafax.

El susţine că orice încercare de democratizare a deciziilor politice din PSD este sortită eşecului.

”Cred cu tărie că priorităţile, dezbaterile interne trebuiau să fie despre spitale şi sistemul de sănătate, şcoli şi educaţie, infrastructură şi reformă administrativă. Despre parcursul european al României. Despre parteneriatele strategice. Şi da, şi despre justiţie. Dar despre o justiţie corectă şi pentru oameni. Nu doar pentru ,,unii oameni” … Am avut în ultimele luni foarte multe întâlniri atât cu membri de partid, dar şi cu oameni neimplicaţi politic, concluzia fiind aproape unanimă: nu se mai poate! Această atitudine a oamenilor m-a condus la una dintre cele mai grele decizii: demisia din PSD ca ultim gest de delimitare faţă de acest mod de a conduce partidul şi ţara. Dacă gestul meu va fi înţeles şi va duce la îmbunătăţirea lucrurilor în PSD m-aş bucura sincer”, a adăugat Tudose.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  stimabilul domn da braila nu stiu daca are bacul luat pe bune
  da o avut lucrare DOCTORATsemnat de Oprea/general/fost chelner la …
  asta cred ca nici nu stie sa scrie bine
  bine ca nu vine prin sibiu ,cu frau turcan ar face orscum un cuplu politic perfect
  o fosta pdlista cu un pdlist acoperit
  sper sa-l vad in costa rica linga nutzi udrea

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  PRO Stia

  PRO Romania asta… nu e altceva decat aceeasi marie cu alta palarie. Retardatul ala de Ponta, il sustine pe prietenul penal Ghita, pana in panzele albe. Si pe Valcov si pe alti penali… probabil asta e “platforma” de refugiu a comunistilor, in cazul in care se prind pensionarii ca PSD pute rau si nu-i mai voteaza. Ca de mortii care voteaza PSD, aia putem fi aproape siguri ca n-or sa se schimbe.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact