Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Locuri suplimentate pentru tinerii sibieni care vor o carieră militară

Locuri suplimentate pentru tinerii sibieni care vor o carieră militară

Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Sibiu anunță că s-au suplimentat locurile pentru anul școlar 2018-2019 la cursul de formare a ofițerilor în activitate - filiera indirectă la arma căi ferate- temenul limită pentru întocmirea dosarelor de candidat este 03.04.2019.

”De asemenea, au fost suplimentate locurile pentru anul școlar 2018-2019 la cursul de formare a SUBOFIȚERILOR ÎN ACTIVITATE- FILIERA INDIRECTĂ la arma RACHETE ȘI ARTILERIE ANTIAERIANĂ- temenul limită pentru întocmirea dosarelor de candidat este 08.02.2019”, spun reprezentanții centrului din Sibiu.

Informaţii detaliate referitoare la criteriile de recrutare (generale şi specifice), documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, probele de selecţie şi concursul de admitere se pot obţine la sediul Biroului Informare Recrutare.

Totodată, tinerilor din Sibiu (băieţi şi fete) care doresc să candideze pentru admiterea în colegiile  naţionale militare, şcolile de maiştri militari şi subofiţeri sau academiile militare în anul şcolar/universitar 2019-2020, se pot prezenta la sediul din Calea Dumbrăvii nr.28, în vederea consilierii şi întocmirii dosarelor de candidaţi.

”Informaţii detaliate referitoare la criteriile de recrutare (generale şi specifice), documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, probele de selecţie şi concursul de admitere se pot obţine la sediul Biroului Informare Recrutare”, mai spun reprezentanții centrului.
Sunt scoase la concurs un numărul de 600 de locuri  în colegiile naţionale militare, 893 de locuri  în învăţământul militar universitar, 1077 de locuri în învăţământul militar postliceal (678 pentru maiștri militari și 399 de locuri pentru subofițeri).

Termenul limită pentru întocmirea dosarelor de candidat este 01.03.2019.

Relaţii la nr. de telefon 0269/244712.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

plebepesede

Acum 5 ani

Asa.. sa te duci sa aperi un stat in care PSD domneste.... nu, multumim. Sa fi pregatit sa mori sa-i aperi clanurile lu' Dragnea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus