X
parapet drumuri valea oltului dn 7 lucrari

Patru zile cu restricții de trafic pentru lucrări pe Valea Oltului

Polițiștii sibieni îi atenționează pe șoferii care au drum în perioada următoare pe Valea Oltului că începând de astăzi vor avea loc mai multe lucrări.

Concret, în perioada 29.01-01.02, pe DN 7, tronsonul cuprins între km. 240 (limita cu jud. Vâlcea) – 246 (Lazaret), administratorul de drum execută lucrări de montare / înlocuire parapet metalic de protecție.

”Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu acordă sprijin în vederea fluidizării circulației autovehiculelor atunci când valorile de trafic sunt ridicate. Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, să mărească distanța între autovehicule și să respecte semnalele polițiștilor sau drumarilor aflați în zona lucrărilor”, au transmis polițiștii sibieni.

De asemenea, în cazul formării de coloane de mașini, polițiștii atrag atenția șoferilor să nu se angajeze în depășire. ”Așteptați cu calm și bucurați-vă de peisaj!”, mai spun oamenii legii, care reamintesc:

”Nu uitați: lucrările se execută pentru sporirea siguranței dumneavoastră, a participanților la trafic!”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact