X
PSD codrin stefanescu trif (4)

Trif, atac furibund la Iohannis: ultimul care ar trebui să vorbească despre nazism

Case cumpărate cu rea credință, FDGR succesorul Grupului Etnic German, școli retrocedate, prezența lui Carmen Iohannis în fața procurorilor sunt temele abordate de președintele interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif, într-un nou comunicat de presă.

Social-democratul îl acuză pe președintele Iohannis de ipocrizie, atunci când a comparat Germania nazistă și ce se poate întâmpla acum în România. ”Iohannis nu renunţă când vine vorba despre tupeu, însă devine îngrijorător când acest tupeu se regăsește în declarațiile publice ale acestui domn. Așadar, cu ocazia comemorării victimelor Holocaustului, Werner Iohannis Klaus, “cumpărătorul de rea-credinţă de case”, a ținut să-si exprime opinia proprie și a spuns că PSD-ul ar fi comparabil cu un partid nazist.  Înainte de toate nu numai că nu are nicio logică această asemănare, dar  Werner Iohannis ar trebui să fie ponderat în declarații, mai ales că nu vorbește în calitate de persoană fizică, ci din postura de președinte al României”, susține Trif în comunicat.

Liderul PSD Sibiu reia teoria privind înființarea FDGR, dar și a retrocedărilor Liceului de Arte și a Muzeului Brukenthal. ”Îi reamintim domnului Iohannis că, în 2007, pe vremea când era primar al Sibiului şi preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, organizaţia pe care o conducea a solicitat şi a obţinut în instanţă recunoaşterea calităţii de succesor în drepturi a ORGANIZAȚIEI NAZISTE “Grupul Etnic German”. Imediat după, toate proprietăţile care au aparţinut organizaţiei naziste sus-menţionate şi care, conform tratatelor naţionale şi internaţionale ar fi trebuit să ajungă şi să rămână în proprietatea statului român au fost retrocedate, în mod curios, FDGR-ului şi Bisericii Evanghelice din Sibiu. Aşa au fost retrocedate, de exemplu, clădiri emblematice pentru oraş, care adăposteau instituţii de cultură şi de învăţământ, precum Muzeul Brukenthal, Liceul de Artă, Liceul Pedagogic, Palatul Copiilor, grădiniţe şi multe alte imobile. Probabil nu întâmplător, primăria condusă de Iohannis nu a epuizat toate căile de atac pentru a apăra aceste proprietăţi ale statului roman. Poate tot pentru a nu i se cere explicații, Werner Iohannis nu a primit în audienţă niciun român, cetăţean al Sibiului, cât timp a fost primar”, a mai scris Trif. ”Astfel, în lumina celor prezentate mai sus, înainte de a face o astfel de comparaţie aberantă între PSD şi un partid nazist, îl invităm pe domnul Iohannis să se uite în oglindă, să se autoanalizeze puţin şi să nu mai dea dovadă de atâta ipocrizie acuzându-i pe alţii de nazism”, a concluzionat liderul social-democrat.

Trif nu a uitat nici de Carmen Iohannis, soția președintelui. ”Totodată, invităm familia Iohannis să se prezinte în faţa procurorului şi să răspundă pentru cele două case achiziţionate ilegal şi pierdute ulterior în instanţă. Sperăm ca în viitor familia Iohannis să nu mai invoce scuze precum o banală răceală sau o vizită în afara ţării atunci când este chemată la audieri, iar procurorul de caz care a îndrăznit să îi cheme la audieri să nu mai fie schimbat cu un alt procuror care, ulterior, uită să îi mai cheme la Procuratură”, se mai arată în comunicat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

20 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Silberpfeil

  Ii readuc aminte dl Trif ca ”anul 2007” n-ar fi fost posibil fara alianta PSD-FDGR pentru sustinerea lui Adrian Nastase la alegerile prezidentiale din 2008.Dumnezeu nu bate cu bita!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  yyy

  Bogdan Zdif nu e in stare sa inteleaga un text, scris sau oral, dar are tema de la daddy si fie ca ploua, fie ca ninge, fie ca se sparge roata la masina, se usuca momeala de peste sau se inverseaza polii magnetici el are acelasi text de copi debil…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Isuzu

  Politica se face cu oameni… o apreciez pe Dancila ca a infiat un copil, spre deosebire de wernerul vanzator de copii si cumparator de case cu rea-credinta!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Zumz

   Si PSD-ul a infiat-o pe Dancila, ca altfel ea azi ar fi fost vanzatoare de aprozar. Apropo, pe Romania cea orfana de premier adevarat, cine o infiaza?

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2cents

  Imi place de politicieni cum in apropiere de alegeri li se atenueaza amnezia si incep sa isi aminteasca tot felul de bube ale adversarilor de ciolan dar niciodata nu fac mai mult decat sa isi fluture amintirile iar ceilalti nu fac nici un pas in a se spala de acuzatiile aduse. Dupa alegeri amnezia revine la ambele tabere. Eu m-am plictisit de sceneta asta penibila. Ori duceti acuzatiile pana la capat, ori o lasati balta.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bipolari ?

  Picioarele-n apa rece!!! Ori ii face turism Sibiului si concertul de summit ori ii face opozitie. Ca ambele nu se poate!
  Nu-i de mirare ca cetatenii “vomita” de atata incurcatura si ameteala. Sau poate adt-i scopul? Sa “vomite” in ziua votului?

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Republica Teleormăneană România

  Ideea ce leagă comunicatul este clasica „ba pe-a mă-tii” deci dl. Trif a emanat și el ceva să nu zică lumea că e degeaba!

  Problema e că e degeaba! Și ca orice revoluționar comunist se aruncă imediat în lupta de clasă cu dușmanul boborului!

  Mă întreb dacă nu cumva faptul că anumiți ștabi din județ sunt scuturați pentru evaziune nu are legătură cu vizitele nomenclaturiștilor de Partid și modificările de la conducerile anumitor instituții! Probabil că scapă și o să-și arate „recunoștința” la viitoarele alegeri!

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  miki maus

  Iesirile astea ale lui B. Trif imi par ca ar fi unele din campania electorala pentru alegerile locale. Acum K. Iohannis este in alta liga iar Trif parca da inapoi. Cred ca s-a molipsit de la Codrin.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Trif Rusinea SIbiului

  Acest individ Trif e mai prost decat Coco Jambo…. sibienii vor intelege. De fapt toate creaturile astea cu inteligenta de gandaci adunate in PSD sunt mai proaste decat acel caracter. RIP, btw.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact