X
Păltiniș

Consilier județean PSD: Deszăpezirea pe drumul spre Păltiniș este un dezastru

Consilierul județean PSD Cătălin Stanciu a ținut să ia cuvântul la finalul ședinței de lunare de consiliu, desfășurată miercuri după-masă, pentru a-și exprima nemulțumirea față de modul în care s-a făcut deszăpezirea anul acesta pe drumul Sibiu-Păltiniș.

”Nu știu dacă ați fost în aceste zile la Păltiniș, eu am fost de două ori, și vreau să vă spun că drumul, cum este deszăpezit, este un dezastru. Este un dezastru pentru că avem cantități enorme de zăpadă pe carosabil, mă refer la o distanță de la o jumătate până la un metru de la parapet. Pe banda de urcare nu am niciun metru, comparativ cu banda de coborâre, care este în totalitate curățată, ceea ce înseamnă eu, de pe banda de urcare trebuie să intru pe contrasens și dacă din față vine cineva, deja sunt în pericol. Lucru în care m-am aflat și eu. Aș recomanda că poate ați fost și dvs. în străinătate, nu știu dacă iubiți sporturile de iarnă, ați văzut poate în Germania, Austria, că există niște țăruși la vreo patru metri, colorați, care delimitează exact de unde până unde este porțiunea de drum. Și recomand achiziționarea unei freze pentru deszăpezire”, a declarat Cătălin Stanciu în ședința CJ.

În replică, directorul societății Drumuri și Poduri Sibiu – cea care se ocupă de deszăpezirea drumului amintit, a spus că iarna aceasta au fost o serie de episoade de vreme severă și, cu toate acestea, s-a putut urca la Păltiniș în condiții bune.

”Domnule consilier, aveți dreptate, am avut în această iarnă câteva episoade de vreme severă și viscol, caracterizate în special pe zona Vălari. Nu ne putem plânge, părerea mea, de drum. Având în vedere vremea, deszăpezirea a fost realizată corect. Problema s-a pus și rămâne în zona Vălari, unde prin viscolire zăpada ajunge în drum. Noi am încercat cu utilajele pe care le avem în dotare, cu frezele mici, să rezolvăm situația. Nu am avut blocaje de circulație, am colaborat inclusiv cu Poliția și lucrurile au stat ok pe o perioadă complicată”, a declarat Spătari. Acesta a adăugat că societatea pe care o conduce intenționează să prindă în bugetul pe anul în curs achiziționarea unui utilaj care ar fi util județului și în alte porțiuni.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  belu

  Stai acasa, cine te pune sa urci la Paltinis? Eu am urcat aproape in fiecare weekend si nu ma plang. Daca nu-ti convine stai acasa sau ia … elicopterul.
  P.S. daca n-ai elicopter roaga-l pe `Daddy` sa ti-l imprumute

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alin

  Hei domnu’ consilier. Nu mai dati exememple din afara. Noi aici suntem condusi de PSD. De ce ar face ei ceva calumea? Apropo, si eu am fost la Paltinis si nu e chiar asa dezastru…..

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Aiureala

  O tampenie de articol, drumul spre Paltinis e bine deszapezit, mult mai bine decat in alti ani. Inconstientii astia ambulanti de la PSD altceva decat rahat nu pot scoate.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sofer

  daca taceam filisof ramaneam, citez ” pe banda de urcare trebuie să intru pe contrasens și dacă din față vine cineva, deja sunt în pericol. Lucru în care m-am aflat și eu.” deci sa inteleg ca domn consilier a condus pe contrasens, deci politia poate se sesizează si il ia la intrebari pe domn consilier si suspenda carnetul. domn consilier cum ati putut lua examenul ? daca banda pe care circulati este plina de zapada iar banda de pe contrasens este curata, pastrati banda de mers si adaptati viteza. nici unul mai rasarit in psd ?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gigi

  Pai mai Cataline tu compari mere cu banane? Tu compari Paltinisul cu Zillertalul, muntii Cindrel cu Alpii Austrieci, pe Veorica Vasilica cu Merkel…. daca nu te as cunoaste as spune ca esti un ….prost.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tzomping

  Daca tot esti cocos in consiuliu si faci parte dintre cei care guverneaza, te rugam respectuos sa ne arati cum se dezapeseste corect, si pune mana pe o lopata.
  Invata-ne, arata-ne si inspira-ne!
  Dar nu poti, si stii de ce?
  Pentru ca nu ai boase! Esti doar un alt hermafrodit de PSD-ist care da din gura, cu speranța ca poate gaseste ceva de supt. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact