Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

IPJ Sibiu face angajări. Condiții: Să fi terminat liceul și adeverință medicală

IPJ Sibiu face angajări. Condiții: Să fi terminat liceul și adeverință medicală

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu are nevoie să angajeze în această perioadă ospătar și îngrijitor.

Conform anunțului de angajare, se caută îngrijitor la Serviciul Logistic -  Administrarea patrimoniului imobiliar şi intendenţă – Administrare patrimoniu imobiliar.

”În vederea participării la concurs/examen, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii specifice:

  1. a) să fie absolvenţi de studii gimnaziale;
  2. b) să fie apţi medical şi psihologic pentru ocuparea postului scos la concurs”, arată reprezentanții IPJ Sibiu.
Cel de-al doilea post disponibil este de muncitor calificat IV-I (ospătar) la Serviciul Logistic -  Administrarea patrimoniului imobiliar şi intendenţă - Popotă.

”În vederea participării la concurs/examen, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii specifice:

  1. a) să fie absolvenţi de şcoală profesională cu examen de calificare ospătar sau studii liceale cu diplomă de bacalaureat, filiera tehnologică - calificare ospătar sau studii liceale cu diplomă de bacalaureat şi un program de formare profesională finalizat cu examen de certificare în calificarea profesională ospătar;
  2. b) să aibă minim doi ani vechime în muncă şi minim doi ani vechime în specialitate;
  3. c) să fie apţi medical şi psihologic pentru ocuparea postului scos la concurs”, mai spun reprezentanții IPJ Sibiu.
În ambele cazuri concursul/examenul se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, situat în municipiul Sibiu, str. Revoluţiei, nr. 4 – 6.

Pentru înscrierea la concurs, în perioada 30 ianuarie – 12 februarie 2019, candidaţii vor prezenta şi depune la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu – Serviciul Resurse Umane situat în municipiul Sibiu, str. Revoluţiei, nr. 4 - 6, în volum complet, dosarele de candidat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

MOSU

Acum 5 ani

Bine observat Stefalele .....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus