Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Tânăr de 19 ani din Sibiu, în stare gravă la spital după ce a fost diagnosticat cu gripă

Tânăr de 19 ani din Sibiu, în stare gravă la spital după ce a fost diagnosticat cu gripă

Un tânăr este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în stare gravă. Potrivit medicilor, în urma analizelor a rezultat că are gripă.

Este vorba despre un sibian în vârstă de 19 ani care la momentul actual este în stare foarte gravă, fiind ventilat mecanic, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu. Tânărul este internat pe secția de Terapie Intensivă.

Potrivit reprezentanților spitalului, au fost recoltate probe și de la alți pacienți dar nu au fost primite încă alte confirmări.

Reamintim că vineri, 25 ianuarie, a murit un bărbat de 62 de ani, din judeţul Sibiu, confirmat cu virus gripal tip A, în curs de subtipare. Acesta suferea și de alte boli.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

grea e limba romana

Acum 5 ani

Imi cer scuze, dar din titlu se intelege ca DUPĂ ce a fost diagnosticat cu gripă, acel tanar a ajuns in stare gravă. Deci cauza, motivul, sorgintea starii sale grave a fost diagnosticul de gripă. Adica daca ar fi fost diagnosticat, de pildă, cu colica abdominala, nu ar mai fi ajuns in stare gravă ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus