Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Un sibian s-a dus că-l doare o măsea și a furat 400 de lei de la medicul dentist

Un sibian s-a dus că-l doare o măsea și a furat 400 de lei de la medicul dentist

Un tânăr din Sibiu a fost prins ieri în timp ce fura din incinta unei clinici stomatologice aflată pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu.

Din primele informații, se pare că tânărul s-a dus la doctor ca pacient, însă odată ajuns în clinică a început să cotrobăie prin cabinete, laboratoare și încăperi, găsind într-un loc o borsetă și niște haine. Angajații l-au suprins și au chemat de urgență Poliția.

”Ieri, în jurul orei 13,00, un bărbat a sesizat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sibiu cu privire la faptul că a imobilizat un tânăr surprins în timp ce sustrăgea bani din incinta unei societăți comerciale de pe strada Ștefan cel Mare, din municipiu. Polițiștii care au intervenit rapid la fața locului au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un localnic în vârstă de 21 de ani, care avea asupra sa 400 de lei, bani pe care i-ar fi sustras din gențile unor angajați ai societății”, arată reprezentanții IPJ Sibiu într-un comunicat de presă.
În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, banii au fost returnați persoanelor vătămate, iar sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ion Veres

Acum 5 ani

Suntem gata sa judecem imediat. Daca chiar il durea maseaua pe om?
Raspunde

Anonimus

Acum 5 ani

Probabil buzunarul îl durea. ....
Raspunde

Unul

Acum 5 ani

Bun, bine ca l-au prins. Problema de aici incepe- sngajatii vor fi chemati prin procese, sau nu vor depune plangere, apoi pitia va clasa dosarul de neincepere a urmariri penale- si uite asa va fura individul din nou. Cred ca mai bine ii dadeau o bataie buna care sa n-o uite, pe acolo sa nu mai intre.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus