Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Actualizare. Până diseară nu scăpăm de avertizarea de vânt puternic

Actualizare. Până diseară nu scăpăm de avertizarea de vânt puternic

Meteorologii anunță că în județul nostru se va înregistra astăzi vânt puternic în mai multe localități. A fost emisă avertizare cod galben.

Actualizare. Meteorologii au extins din nou avertizarea cod galben de vânt puternic. Potrivit noului buletin emis, vântul va continua să bată puternic, cel puțin până la ora 18:00. Fenomenele prognozate sunt așteptate în mare parte în localitățile Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Turnu Roșu și Boița.

Actualizare. Centrul Meteorologic Transilvania Sud anunță prelungirea avertizării cod galben de vânt puternic până la ora 14:00. Sunt anunțate intensificări ale vântului care vor atinge la rafală până la 75 km/h. Fenomenele se vor manifesta în Sibiu, Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Turnu Roșu și Boița, precum și în zona de munte, la peste 1800 metri altitudine.

Știre inițială. Potrivit buletinului meteo, vântul puternic se va simți în localitățile Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Turnu Roșu și Boița, precum și în zona montană, la peste 1800 metri altitudine, unde vântul puternic va spulbera zăpada.

„Fenomenele meteorologice așteptate sunt intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 60-70 km/h, iar pe crestele montane zăpada va fi spulberată”, anunță specialiștii.
Avertizarea cod galben de vânt puternic a intrat în vigoare în această dimineață la ora 8:00 și este valabilă până la ora 11:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus