X
masina furata

28 de șoferi au rămas fără mașini în 2018, după ce hoții au găsit cheile în autoturisme

42 de autoturisme, patru motociclete și două tractoare au dispărut de pe raza județului Sibiu, în anul 2018, arată rapoartele Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Dintre acestea, hoții au furat 28 mașini folosind cheile originale.

După tipul de autovehicul reclamat sustras, sesizările înregistrate anul trecut se referă la 42 de autoturisme, la patru motociclete și la două tractoare. În 15 cazuri a fost vorba despre furt în scop de folosință, autoturismele fiind identificate şi restituite proprietarilor, arată polițiștii sibieni.

În ceea ce priveşte modurile de operare folosite de autori, din cercetările efectuate se poate concluziona că cele mai multe furturi de autovehicule, 28, s-au comis prin folosirea cheilor originale lăsate din neglijenţă în interior de părţile vătămate.

Un astfel de caz a fost mediatizat la finalul lui 2018, atunci când mai mulți șoferi au rămas fără mașini, după ce și-au lăsat autoturismele în parcare, dar cu cheile de rezervă în bord, iar una din mașini era chiar descuiată. Toate mașinile au fost recuperate.

Mașini furate în municipiul Sibiu. Și-au lăsat cheile de rezervă în bord

Reamintim faptul că un alt autoturism a fost furat în primăvara lui 2018, chiar din curtea proprietarului. Șoferul lăsase mașina pornită în curtea imobilului de pe strada Arhivelor. Autoturismul a fost găsit în aceeași zi, câteva ore mai târziu, parcat într-o altă curte, de pe strada Timotei Popovici. Mașina nu era avariată și a fost predată proprietarilor de drept.

Mașină furată din curte, la doi pași de Piața Mare

Din punct de vedere al timpului şi locului de comitere, dintre faptele sesizate 38 au fost comise pe timp de noapte, iar 10 au fost comise pe timp de zi.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact