Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Cristian Pomohaci a scăpat de acuzații. Dosarul a fost clasat

Cristian Pomohaci a scăpat de acuzații. Dosarul a fost clasat

Cristian Pomohaci, cântăreț de muzică populară și preot ale cărui drepturi au fost luate de Biserică, a scăpat de acuzațiile conform cărora ar fi încercat să corupă sexual mai mulți minori. Potrivit site-ului stiripesurse.ro, se pare că dosarul acestuia a fost clasat, faptele fiind prescrise.

Pomohaci a fost cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani, cazul fiind preluat de Parchetul General. Totul a fost surprins într-o înregistrare audio de 22 de minute, în care preotul ar fi încercat să îl convingă pe tânăr să întreţină relaţii intime cu el.

Procurorii însă au considerat că faptele sunt prescrise, timpul scurs de la comiterea acestora fiind de mai mult de zece ani.

Chiar dacă s-a dispus clasarea, procurorii au efectuat mai multe cercetări în cauză, arată publicația citată. La percheziția făcută la Cristian Pomohaci acasă, imediat după declanșarea anchetei, procurorii au găsit o tabletă a acestuia de pe care ar fi accestat de mai multe ori site-uri pentru homosexuali.

Mai mult, la dosar ar fi declarații ale unor bărbați, pe atunci minori, care ar fi povestit că au fost racolați în urmă cu câțiva ani de Cristian Pomohaci, pentru a întreține relații sexuale.

Sursa: stiripesurse.ro

Foto: Silvana Armat

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

justinian

Acum 5 ani

rromanica lui dragnea si a familiei traditionale ;) URA!!!
Raspunde

motanul garfield

Acum 5 ani

Pacat de el! N-as fi crezut! Si oamenii il priveau ca pe un sfant. Totusi, de ce au tacut atata timp asa-zisele victime? Unii au primit si bani. Inseamna ca si-au dat consimtamantul si s-au prostituat... Am auzit ca si in Sibiu este un pusti care face placerea unora contra cost. Nu se sesizeaza nimeni? Protectia copilului, Politia, tribunii de ocazie?
Raspunde

avocatul poporului

Acum 5 ani

Inca n-a scapat. Se poate face recurs...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus