Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Dragnea cere tăierea banilor pentru serviciile secrete. ”Să fie relocați către sănătate”

Dragnea cere tăierea banilor pentru serviciile secrete. ”Să fie relocați către sănătate”

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, după Comitetul Executiv Național al partidului că a cerut partidului să se reanalizeze sumele alocate prin bugetul de stat funcționării serviciilor secrete. „Am rugat-o pe doamna prim-ministru să analizeze sumele alocate Serviciilor Secrete, cred că sume importante de aici pot fi realocate către Sănătate, de exemplu, eu mă gândesc la un program de acordare gratuită de vitamina D pentru toți copiii din România, este tot un program de siguranță națională și doamna premier împreună cu domnul ministru (Eugen Teodorovici - n.r.) au spus că vor analiza”, a spus Dragnea. Întrebat de un jurnalist dacă nu are nevoie de un aviz în CSAT pentru asta, Dragnea a replicat: ”E nevoie de avizul lui Iohannis și pentru viață, să înțeleg?”. El a mai spus că dacă mnu se va putea realiza acest demers în Guvern, va face un amendament în parlament.

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit duminică în şedinţă, la Palatul Parlamentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

echidistantul

Acum 5 ani

Taie banii de la Servicii ca sa nu mai poata fi ajutati in campania electorala PLUS si USR... Nu stiu cat ii pasa lui de copii. Poate de copila Irina...
Raspunde

exhaustivul

Acum 5 ani

Fantasme din fundul teleormanului, direct de la sefu' izvorate, este ? Cu miros de trandafiri expirati.
Raspunde

ZZZZZZ

Acum 5 ani

Oare nu mai bine taiem bani de la ajutoarele sociale?? Ce zici domnule Dragnea?? AAA..nu se poate, alea va aduc voturile. Am inteles!!
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 5 ani

Dacă taie bani de la ajutoare sociale atunci gruparea infracțională organizată pesede intră în colaps, nemaiavând de unde să se plătească personalul administrativ.... Județul care a dat tării cei mai mari conducători și lideri postdecembriști, Teleorman, rămâne fără buget de investiții! Luați vitamina D-addy! Cu pâine, să nu vă pice rău!
Raspunde

Un om

Acum 5 ani

Da mai bine i-ai taia pensia lu slugarel, saracu incaseaza peste 12 mii de euro pe luna
Raspunde

un cetatean

Acum 5 ani

Mai bine sa le redirectioneze la penitenciare.. Ca prea stau valorile in care crede pesedeul oropsite acolo. Lasa abureala cu spitalele in campanie electorala, carciumare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus