X
51313218_2325918860972095_272197636897898496_n

FC Hermannstadt s-a mai despărțit de un fotbalist

Conducerea clubului de fotbal FC Hermannstadt anunță luni seara că a renunțat la serviciile fotbalistului Kuka Aleves Miranda.

Adus în toamna anului trecut, Miranda a jucat extrem de puțin pentru FC Hermannstadt, de cele mai multe el neprinzând nici măcar lotul.

”FC Hermannstadt și Kuka Alves Miranda au reziliat contractul de comun acord. Atacantul a plecat în Portugalia. Mulțumim și mult succes!”, au transmis oficialii clubului sibian.

Evaluat la aproximativ 500.000 de euro, atacantul a semnat cu ocupanta locului 18 din Portugalia, Feirense, conform transfermarkt.com. Acesta este cel de-al 11-lea jucător care pleacă de la FC Hermannstadt în ultima lună.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    jan von jan

    Antrenor bun avem lot valoros si muncitor avem Stadion nu avem ….. Ce ne facem domnilor de la primarie Timpul ne ajuta este perfect ptr lucru in constructii iar termenul de i5 Martie este aproape ….speranta de a juca finalul campionatului pe terenul din Sibiu se cam duce Draga doamna primar dv chibita de ce nu dotiti sa ajutati prin punerea in miscare a constructorului prim Diriginte si seful tehnicului ca doar ei semneaza si certifica valorile lucrarilor … poate gasiti metode ….

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact